Namninsamlingen som syftar till att få Namco att göra Dark Souls till PC ger effekt. En admin på Namcos officiella forum berättar att hans chefer har fått upp ögonen för den.

#Dark Souls, den spirituella uppföljaren till #Demon's Souls, blev mycket väl mottaget av recensenter och spelare världen över. Men spelet släpptes endast till konsoler. Det fick besvikna PC-spelare att gå i taket och man startade en namninsamling som i skrivande stund har över 76 000 underskrifter.

En admin på #Namcos officiella forum berättar att hans chefer har blivit intresserade av initiativet.

– Ärligt talat förväntade jag mig inte ett så massivt stöd. Mina chefer kom till och med till mig för att prata om detta efter att det hade exploderat över hela världen. Om ni ville ha Namcos uppmärksamhet så lyckades ni. Framtiden är i era händer och jag hoppas att ni kommer fortsätta att stödja detta. Jag har gjort det till ett personligt mål att se till så att alla relevanta personer på Namco får reda på denna imponerande insats. Tusen tack!

Det verkar som att Namco lyssnar på sina fans. Så om du vill ha Dark Souls till PC – glöm inte att skriva under namninsamligen!

Skicka en rättelse