Om du är intresserad av Action-MMO:et Tera bör du kolla in den officiella hemsidan eftersom utdelningen av beta-nycklar i Europa har påbörjats.

#Bluehole Studios nya spel #Tera har öppnats för beta-ansökningar. Spelet är ett Action-MMORPG i Unreal Engine 3 med ett stridssystem där spelarens rörelser och hur spelaren siktar är en viktig del av striden. Det sydkoreanska spelföretaget kallar realtidsstriderna för banbrytande. Hurvida det stämmer får vi i väst reda på någon gång under våren då Tera släpps utanför Sydkorea där det släpptes i januari. Men redan inom en snar framtid går det alltså att få ett smakprov genom att registrera sitt intresse på hemsidan.

Den senaste trailern i vårt filmarkiv, inbäddad nedanför, visar Teras politiska system. Antingen kan du ta dig till makten genom kamper i arenan eller genom politiska val. Väljare kan värvas via till exempel Facebook, Twitter och Youtube.

[video=10507]

Trots att Tera är ett MMO i raden av väldigt, väldigt många under de senaste tio åren verkar det lovande och relativt innovativt. För mer information om spelet kan du kolla in det i vår eminenta speldatabas.

Förstår precis vad du menar för jag sitter i exakt samma sits! Jag är ledsen att jag inte kan logga in nu och spela för inget spel som jag har installerat på min hårddisk lockar mer än detta. Jag har inget emot att 1-20 går fort för man får en grymt bra... 07/03 FIck hem en nyckel lagom till CBT2 (andra fasen av closed beta) och jag kan säga såhär: Det var LÄNGESEDAN jag fick den där riktigt goa WOW-känslan (NEJ inte spelet) av ett spel. Först var det avigt med systemet....men när man väl vande sig så var det... 06/03 en polare som bor i korea lirar Tera förfullt, han snackade om att spelet ligger på 5 toppen där just nu ( Korea har typ 1biljon mmo ) Varför man merga servrar var för att man öppnade typ 200 servrar över en natt... Spelet var väldigt buggigt först, vil... 20/01 Med mindre innehåll menar jag naturligtvis än vad WoW hade vid launch, att argumentera för annat vore hur dumt som helst. På tal om launch hade WoW en jävligt sunkig början med servrar långsammare än jag-vet-inte-vad, men det är inte samma sak som bugga... 17/01 Whalecum to Asia! 17/01 Som vanligt är det mmorpg hatarna mot mmorpg älskarna. Själv anser jag att Tera ser bra ut. Jag har som med alla andra spel som ser intressanta ut läst om det och kollat på gameplay osv. Jag tycker det ser lovande ut och kommer säkerligen att lira det... 17/01 Finns för många MMO:n ..... 17/01 Visste att någon skulle dra upp "Färre innehåll" Classic! :D "Mer buggar" HAHA please, du har INTE spelat wow ifrån början ser jag :) Även om SWTOR har sämre texturer som du säger så är det mycket snyggare grafik i det än WOW, ser man inte det så bör... 17/01 Jag ogillar lite "Monster Hunter" combat-systemet. Visserligen oerhört intressant med det är inte för mig, gillar att de har tagit bort hardtarget dock. Sen HATAR jag Elins. Fruktansvärt jävla asiatiskt. Anmälde mig till betan för någon vecka sedan i... 16/01 "Jag gjorde bort mig och har inga argument, jag postar en .gif-bild istället!" Hah, jag testade SWTOR och det ÄR WoW i rymden, fast med sämre texturer, mer buggar, färre innehåll med endast några få instanser med tank & spank-bossar där 15 pers står och... 16/01
Skicka en rättelse