Flera nya tjänster finns nu på Remedy Entertainments hemsida. De nya medarbetarna ska jobba på ett stort konsolprojekt.

Sugen på att sticka till Finland för att jobba med hjärnorna bakom #Max Payne och #Alan Wake? Om du har vad som krävs är det dags att kolla in #Remedy Entertainment hemsida. Där har de lagt ut flera nya tjänster för ett nytt spel som ska drivas med en uppgraderad version av samma grafikmotor som användes i Alan Wake.

En traditionell finsk bastu är givetvis inkluderad i jobbet.

– Vi erbjuder alla våra anställda en konkurrenskraftig lön, vård och försäkring, fokuserade och ändå avslappande medarbetare och allt ansvar som du orkar med... och en finsk bastu, förstås!

Om spelet ska bli en uppföljare eller ett helt nytt IP förtäljer inte jobbannonserna. Men inom det närmaste året lär det bli officiellt vad Remedy håller på med.

Bilden ovan är från deras actionthrillerspel #Alan Wake.

Tyvärr finns det folk med både hög ålder och inkomst som fortfarande anser sig ha gratisrätt till det som andra betalar för. 18/01 av egen erfarenhet måste jag säga att egen inkomst, högre ålder och konsol gör underverk för moralen. Man har råd att köpa alla spel man vill ha, vett nog att inse att man inte ska piratkopiera, samt att det inte är lättare att pirata än köpa spel (än... 18/01 Alan wake, nej tack 17/01 det är så synd när pengar får styra över kreativitet. Till skillnad från konsoler har en pc inga egentliga begränsningar alls. Dvs det är den ultimata plattformen för media oavsett format. 17/01 :( Folk är omoraliska. 17/01 ett spel som på PC hade varit populärast torrent denna månad på piratbukten och tankats minst 2 miljoner gånger XD AAA = väldigt hög budget, i princip alla spel värda namnet till konsol i alla fall. :) Ska bli gött med Alan Wake 2 eller vad de nu kokar... 17/01 Är det inte bra att FZ får återkoppling på de artiklar som publiceras? 17/01 Ah, nee jag är inte förbannad, men jag är däremot väldigt less på folk som alltid måste kommentera något totalt värdelöst/spydigt. Jag ser inte precis vad som är så mycket till hjälp med hans kommentar och om man inte bryr sig om nyheten så behöver man... 17/01 Kommer säkert vara någon motion sense teknik liknande L.A Noire. Fick för mig att remedy sa att de höll på att utveckla en teknik som var lik L.A. Noires men bättre :) 16/01 Oj, här vi vi glada och góa! Varför bli förbannad (av din attityd att döma) över något som faktiskt kan ses som konstruktivt kritik? Jag tror nog att redaktionen på FZ endast uppskattar lite uppmärksamhet och hjälp. 16/01
Skicka en rättelse