I nio år har vi väntat på uppföljaren till Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Nu har trean äntligen releasedatum.

#Max Payne 3 når inte spelarna i mars. Istället släpps #Rockstars actionstinna stortitel till PS3 och 360 den 18 maj. Pc-spelarna får vänta till den 1 juni, det är oklart varför.

– Vi tar inte lätt på förändringar i vårt releaseschema, och den här korta förseningen kommer säkerställa att Max Payne 3 levererar högsta tänkbara kvalitet och den banbrytande underhållning som förväntas från vårt företag, säger Strauss Zelnick, chef för spelets utgivare #Take Two, i ett pressmeddelande.

Förseningen gör också att Take Two räknar med en förlust för räkenskapsåret 2012 men gör å andra sidan att 2013 års dito kan bli desto mer framgångsrikt. Med Max Payne 3, #Bioshock: Infinite, två nya Xcom-spel och – troligen och förhoppningsvis – #GTA V är vi benägna att hålla med.

Hur sugna är ni på den maxade återkomsten?

Du har ju inte kollat på filmerna om spelet iaf. Han har den klassiska klädseln när man är i new york, och när man spelar i brasilien så har han både "sliten gubbe" stilen och en mer vanlig kostymnisseklädsel. Tror nog att hans stil har mycket med story... 29/03 När man läser kommentarerna får man intrycket att användarna på FZ bojkkottar alla spel. Har FZ alltid varit en grina-ut tidning för ledsna pc-pojkar? Att konsumenten alltid har rätt verkar ha gått lite åt huvudet på majoriteten här. Var glad att spel... 21/03 Det är som om nästa Rambo skulle spelas av Philip Seymour Hoffman i en juridisk miljö... Det är fel Payne, fel värld! Nä men detta kan nog ge en skön kontrast, noir där det verkligen inte passar in. Jag tror faktiskt på det :) 18/01 Jo, hade glömt det. Men santidigt finns det en anledning till varför jag glömt den detaljen och det är för att från ettan till tvåan så är de kosmetiska skillnaderna små. Medans i Maxp3 så ser man Max glida runt i svettigt linne, rakad, utan den viktiga... 18/01 Hans utseende förändras faktiskt i varje spel. I första spelet hade han Sami Järvi's fejja(skaparen), nästa var Timothy Gibbs' och nu verkar det vara en blandning mellan röstskådisen och Gibb's utseende. http://www.imdb.com/name/nm0564548/ Varför han... 18/01 Duke Payne? 18/01 rockstar nows their shit, det kommer vara värt det. hellre ett bra spel lite försenat än ett dåligt spel i tid 18/01 Ubisoft har bl.a. blivit kriminella med sina inkräktande DRM. Och många, många andra företag likaså. Sedan när är det lagligt att sälja en produkt som är helt undermålig? Ta Skyrim till PS3an t.ex. Jag bryr mig inte ett jota i fall Bethesda eller vilken... 18/01 Jag gillar inte heller att de förändrat Max. Varför har de ens förändrat hans utseende? Riktigt korkat gjort av Rockbajs. Blir inget köp alls. 18/01 Dad, I´m considering a career in organised crime. Goverment or private sector? 18/01
Skicka en rättelse