"No hope left" är namnet på en sajt där flera saker pekar på en viral marknadsföring av Resident Evil 6.

"No hope left" är namnet på en sajt med postapokalyptiska tendenser som vid första anblick kanske inte säger så mycket, men vid andra pekar på att det rör sig Resident Evil 6 och att spelet kan komma att avtäckas i morgon. Följande punkter talar sitt tydliga språk:

  • Det finns anknytningar till Kina, landet där Resident Evil 6 ryktas utspelas i.

  • Den 19 januari finns angivet. Detta sammanfaller väl med #Capcoms RE-event i Japan.

  • Symbolen för "biohazard" återträffas i ett foto, vilket också är namnet på serien i Japan.

  • Sidan är registrerad av samma namn på den webbsajt som marknadsförde #Operation Raccoon City.

  • Det finns också film, med klara och tydliga skräckinfluenser. Den hittar ni längst ner i nyheten.

Den 20 januari firar Capcom 15 år med Resident Evil. Är det slutligen dags för den första riktiga uppföljaren på tre år? Eller är det bara en eller flera dedikerade fans som spelar oss ett spratt? Vad tror ni?

Källa: Rely on horror

https://www.youtube.com/embed/-xZ5uHEBUBw 20/01 Im so excited !!! Hoppas dom går tillbaks till rötterna nu och gör ett klassiskt resident evil inge jävla bajs som 4-5an ursäkta ordvalet :p 19/01 Jag vill ha tillbaks dom gamla äckliga 'Resident evil / Silent hill' som jag kommer ihåg sen man var ett litet barn och knappt vågade kolla på när dom lite större spelade :) Nu är alla spel bara Action.. I skräckspel ska man få hjärtklappningar när någo... 19/01 Hur menar du med ologiska gåtor? De förklaras ju att arkitekten för huset hade förkärlek till cloak and dagger-historier och spion-historier med skumma hus med konstiga gåtor etc. 19/01 5:an slog försläljningsrekord i seriens historia, ganska överlägset också. 4:an var även det väldigt populärt. Sen är det klart att det finns fler potentiella kunder på marknaden idag än det gjorde på 90-talet. Men det går tyvärr inte att frångå det fak... 19/01 Har dom sagt det? Aja då måste det ju bli awesome annars ljuger dom ju =) 18/01 Jag vet inte vad dem har sålt exakt men jag är nog säker på att RE4 och RE5 har sålt mer. Dock har Capcom sagt att nästa del ska varken vara som de gamla eller som de nya. Så vi kanske får något awesome? 18/01 Ja eller hur. Då får man ju mera empati för personen 18/01 RE5 var ganska kul, men inte som ett Resident Evil. Jag vill tillbaka till spelens forna glans, RE1 på Gamecube var våldsamt bra. Ett äkta survival horror med låst kameravinkel, pussel och mer gedigen skräckkänsla, tack. 18/01 Usch va hon var ful.. Kunde dom inte haft en snygg bimbo i stället 18/01
Skicka en rättelse