"Amy är ett SVÅRT spel. En del ogillade detta starkt medan somliga tyckte om det", säger utvecklarna i kölvattnet av de brutala recensionerna.

Skräckisen #Amy släpptes förra veckan och belönades med skrämmande låga betyg, däribland av vår Sebastian Lind. Utvecklaren bemöter nu kritiken på sin facebook-sida och menar att om du inte gillade spelet kan det vara värt att pröva en enklare svårighetsgrad.

– Som många av er redan vet, Amy är ett SVÅRT spel. En del ogillade detta starkt medan somliga tyckte om det. Vi menar att detta är en del av överlevnadsupplevelsen som vi byggde upp eftersom vi ville att spelet skulle vara en utmaning, skriver Vectorcell.

De tillägger att de aktivt jobbar med att lyssna på kommentarerna och att mindre vana spelare istället satsar på den lätta svårighetsgraden.

– Detta kommer ge dem en mycket mer njutbar och smidigare upplevelse, särskilt eftersom det är sällsynt med checkpoints.

De tillägger också att fansen har gett det höga betyg, mellan 3 och 5 på XBLA och över 4 på PSN. Över 9500 betyg har hittills satts av spelare. Är du en av dem? Vad tycker du om Amy?

FIx'd! Also, varför är det fel? Jag är ingen expert på svensk grammatik, men subjektsformen och objektsformen passar väl lika bra på "spelen"? Upplys mig gärna. Att du tycker mina "fix'd"-inlägg är sämre än någon som insinuerar att personer som inte spe... 20/01 Nej jag tror faktiskt dina inlägg är mer kvalificerade till den "utmärkelsen". Om du nu kulle försöka vara rolig och "rätta" de andra inläggen kunde du ju åtminstone ändrat "Dem... spelen..." till " DE...spelen..." 20/01 Grattis, du är vinnaren av "Dagens sämsta inlägg"! 20/01 helt rätt, n00bs vänder sig till COD så kan vi med lite bakom pannan lira arma i fred. 19/01 Nej har ingen statistik. Men när ett 10 tal av mina spelar kompisar krascha i BF3 så säger jag att chansen för en hög procent är ganska trolig. Och utav dem är det bara 1 en som har problem med Deus Ex. Samt att forumaktiviteten varade både längre och... 19/01 Uselt spel, dåligt designad och buggigt =/= svårt. Att spela på Easy gör inte spelet bättre, tyvärr utvecklare, gör ett bra spel istället så kommer folk med nöje spela på svåraste även om det är svårt (Dark/Demon Souls) 19/01 Har du någon statistik som säger hur mycket BF3 kraschar och hur stor del av användarbasen av Deus Ex som har "stuttering"-problem med sina spel? (Tänkte inte diskutera detta så mycket, men jag är nyfiken på hur du gör din bedömning av dessa spel.) 19/01 Det var dock en väldigt liten del av spelarbasen. Jag hade en lättare variant av det men dem fixade det relativt snabbt. Jämfört med BF3 som fortfarande kraschar ofta nog. Så va Deus Ex väldigt stabilt. Rage hade med sina problem men det va Driver probl... 19/01 Fix'd! Thank me later! ;) Men för att svara. Är det PC-spel det gäller? I så fall platsar varken Deus Ex eller Rage på den listan. 19/01 Men det var ju en massa folk som hade "stuttering" i Deus Ex. Jag startade spelet häromdagen för första gången och hade samma problem. Så Deus Ex har sin del av problemen. Se artikel: http://pc.gamespy.com/pc/deus-ex-3-unofficial-title/1192525p1.html... 19/01
Skicka en rättelse