I en trailer för Commander Shepards Kinect-eskapader avslöjas ett datum för spelets demo.

Den 14 februari släpps en demoversion av #Mass Effect 3, åtminstone för Xbox Live. Datumet avslöjas i slutet av en trailer där spelare visar prov på Commander Shepards Kinect-skills.

Det är alltså oklart om datumet gäller även för PS3- och pc-spelare och exakt vad vi kommer bjudas på. Spelet släpps i sin helhet den 8 mars. Hur sugen är du på avslutningen av den galaktiska trilogin?

Uppdaterat: Demot kommer att låta oss spela genom öppningssekvensen, där Reapers anfaller jorden. Vi kommer även få testa spelets multiplayer, men de som inte aktiverat ett onlinepass för #Battlefield 3 får vänta till den 17 februari.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xnrzr8_mass-effect-3-k...

det blir att spela spelet en vecka förre release på promotion-versionen men det blir nog offline nån som lirar xbox360 SoulBlazerDK (gamertag) 21/01 "You only have to look at the enamy and say it and they do it" - DIE DIE! Ja, jag brukar göra samma med alla shooters annars så det blir ju ingen skillnad.. 19/01 Jo för gears of war har nästan samma sorts story, berättande teknik, samt karaktärer.... 19/01 har du Steam installerat? då så. Vad klagar du på Origin då? det är samma grejer men så att gnälliga ungdomar klagar på Origin därför att de anser att EA är onda, och deras nya programvara är till för världsdominans eller något annat trams. 19/01 Precis. Origin kravet är det minsta problemet med Mass Effect 3. Synd bara att alla fanboys är så blinda att de köper Gears of War i en annan kostym utan att våga erkänna det 19/01 Haha mästerverket? Fanboy much? 19/01 Tänker vänta tills dom släpper all DLC och köpa det då istället. Sitter och kör igenom ME2 igen med all DLC installerad, kan vänta ett tag med att köpa spelet då BF3 och TOR tar en del av min tid just nu ;) 18/01 lirade igenom ME2 + alla exp grymt rymdäventyr! givet köp 18/01 Släpps inte europa-releasen av Catherine det datumet också? So much love and so much forever alone... 18/01 Amalur och detta som har upplåsningar i respektive spel: Varför inte släppa demot då innan Amalur släpps? Hade varit najs att få det man låser upp i detta demo till releasen av Amalur som då är ca 10-11 dagar innan denna demo släpps. 18/01
Skicka en rättelse