Imorgon är det en månad sedan The Old Republic släpptes. Kommer du att köpa mer speltid?

Den 20 december förra året släpptes #Biowares Star Wars-MMO. Därför går speltiden ut för många spelare under de närmaste dagar. Många av er läsare har säkert hittat en guild, hunnit dinga level 50, dödat otaliga monster och upplevt tiotals timmar inspelad dialog. Nu undrar vi – är spelet så pass kul att det är värt att betala över 100 kronor per månad för det?

1.1-uppdateringen kommer lägligt till den första gratis månadens slut. Dock verkar den skapa fler problem än den fixar. Överlever #Star Wars: The Old Republic längre än 30 dagar för FZ:s läsare?

jag förlängde en månad, men ångrade det genast och har inte rört spelet sedan dess. Drömmen att få uppleva late-game content lever vidare 06/02 Ok, har lirat SWtoR ett ganska bra tag nu och here´s my 5 cents: Korridorer är korridorer oavsett hur välmaskerat det är. Får ingen open-world känsla alls UI- och guildfunktioner är så eftersatta att man blir mörkrädd. Man kan inte ens högerklicka på... 28/01 Flesta här förväntade sig säkert WoW som det är nu på maxnivå i SWTOR, nog varför många lägger ner. Dem vill inte vänta och ge det en chans. Jag lär i alla fall stanna tills GW2 eller liknande, tycker pvp'n i spelet är skit kul även om det laggar ibland... 22/01 Jag förlängar en månad och ser hur det går. Fortsätter dom lägga till content så lär jag stanna utan tvekan. :) 21/01 50% ska lägga ner spelet redan? Tur att man inte köpte det. 20/01 Kommer inte fortsätta, spelet tar slut vid 50. Och att betala för ett pve spel är inte värt det. 20/01 Äger inte spelet ännu, och det var min anledning att titta in här. För att se vad ni tycker om spelet för att hjälpa mig besluta att köpa spelet eller inte. Men efter att ha läst era kommentarer samt sett omröstningen om SWTOR så har ni försvårat mitt... 20/01 Inget snack. Har inte haft såhär kul i ett mmorpg på många många år. 20/01 Men åh. Palla p2p, trodde man bara behövde köpa skiten EN gång. Nu blev jag ledsen, inget köp av spelet :( 20/01 Här är en filmsnutt med lite som kommer att komma de närmsta månaderna. http://www.youtube.com/watch?v=3-TChrg5foo . 20/01
Skicka en rättelse