Bioware har fixat problemet i Illum, där spelarna genom exploits kunde få enorma mängder Valor-poäng. Det är oklart om "fuskarna" kan vänta sig något straff.

FZ rapporterade nyligen om tokigheterna som The Old Republics 1.1-uppdatering förde med sig, och nu kan vi bekräfta att #Bioware släppt en patch till patchen – #Bethesda style! Nu ska det inte längre gå att, genom exploits, samla ihop enorma mängder Valor-poäng i Illum pvp.

De som utnyttjat situationen kommer inte få någon rollback på sina Valor-poäng, och det är i dagsläget oklart om det väntar något straff alls för de spelare som deltog. Befolkningstaket har också minskats i Illum-zonen för att förbättra flytet, meddelar Bioware.

Ingen märkbar skillnad på min server. Hur anser du själv att bioware ska hantera situationen? Om de bara kunde göra något åt alla de som exploitat till sig battlemaster.. Oh wait.. "The amount of Valor granted from these activities was significantly mor... 24/01 Japp, helt galet... 22/01 Vet inte hur det är på era servers, men på min så springer det runt en jäkla massa battlemasters (sedan patchen)..... Sjukt dåligt hanterat av BW! 22/01 Du snackar sanning... undrar vad det betyder då... :D 21/01 Fast dem var ju inte snabba... Dem var väldigt långsamma. 21/01 Bra dom var snabba med att ta tag i det iallafall! 21/01 Ska du komma med såna uttalanden får du allt visa upp en källa också. 21/01 Forumen är en septiktank, överväldigande majoriteten av klagomål på forumen som inte har med rena hårdvaruproblem att göra är påhittat skitsnack från folk som trollar. konstruktiva poster med relevans drunknar i smörjan tyvärr. wow-forum någon? Valor-ra... 20/01 Njuter av att se detta spelet misslyckas och sjunka. Det sänder ett meddelande till spelindustrin att man inte kan kopiera framgångsrika modeller för evigt, för det du kopierar kommer alltid vara ett steg framför dig. Bort med sådana här spel och in med... 20/01 Suck, nej, det enda utav "bioware" dvs. edmonton grenen, some har varit inblandade i det här projektet har varit en liten grupp, mig bevetligen några författare som ju knappast gjort ett bra jobb de heller. EA slängde bioware logan på en mängd studior... 20/01
Skicka en rättelse