Mojang förbereder sitt hyllade open-world-lir för ett införande av djungelmiljöer. Vilda djungeldjur är att vänta i en senare uppdatering.

Extremt hyllade indie-fullträffen #Minecraft förbereds nu för ett införande av djungelmiljöer och (i en kommande uppdatering) vilda djungeldjur, tvittrar utvecklarna. Klängväxter ska också gå att klättra på, för den som vill leka Tarzan.

Den som vill avnjuta djungelområden kommer dock behöva starta om med en ny värld, gah. Sånt är hemskt jobbigt, inte sant?

I alla uppdateringar där de lagt till nya miljöer, och saker som har med hur terrängen genereras. Så som när de förbättrade hur grottor blev till, samt när det kom "ruins" och sådant, så behövdes en ny värld varje gång. DET tycker jag är synd, och först... 21/01 Om man får X antal miljoner kr i ganska hög fart så tror jag man tar lite extra ledigt för att spendera med frugan, eller? =) + att det är notch spel, han bestämmer farten han jobbar på, vill han ta 3 veckor ledigt så får han göra det. Jeb däremot, är... 21/01 Om man inte vill börja på en ny värld lär det ju dyka upp converters till servern typ dag ett. 21/01 Grymt, lätt att man börjar spela med polarna igen i vår egna djungel :D 21/01 man kan ju testa denna så länge http://mojang.com/2012/01/19/minecraft-snapshot-12w03a/ medans man väntar på den riktiga 1.2 20/01 Vad menar du? 20/01 notch är lead-designer, en patch var annan månad jeb blir lead-designer, 2 patches i januari som är lika stora som notch hade. good choice to put jeb there. 20/01 Är det här en bra sak? Jag är inte så säker på det. 20/01 Jo på min klass server är det så. Men man kommer till den nya miljön när man går dit där man aldrig har varit förut. då vattnet och bergen kan se konstiga. men detta gäller bara miljön. de där med att fåren får tillbaka ullen när dem äter gräs och sånt... 20/01 Gör det? Mja kanske i de nya stora content patcherna men så har de ju inte varit innan iaf :P 20/01
Skicka en rättelse