Med hjälp av Kinect kan spelarna ge order om att undersöka saker, skjuta saker och aktivera saker. Mass Effect 3 är helt enkelt bättre med Kinect, påstår Bioware.

Är Kinect och förmågan att beordra kommandon via röststyrning något som gör ett actionrollspel som #Mass Effect 3 bättre? Det hävdar åtminstone utvecklarna #Bioware, som i deras senaste Kinect-video går igenom allt du kan styra utan att ens snudda vid handkontrollen.

[video=10670]

Tror inte på att man kan spela bättre med kinect lol säger jag bara. Fixa stöd för tagentbord och mus till xboxen istället för kinect. Själv har jag kinect. 23/01 Jag fattar inte riktigt vad detta har med Kinect att göra? Kan man inte prata i ett headset längre eller är det avstängs på Xbox360 när man kopplar in en kinect? Ren jävla bullshit är vad det är. 23/01 Tja, Kinect är säkert kul en stund i början men hade nog tröttnar snabbt på det. Ingenting att göra med lathet, eller...det kanske har allt med lathet att göra. Jag vet inte, jag spelar inte precis spel för att vara motsatsen till lat, men för att slapp... 22/01 Usch. "Trailern" kändes som en pinsam TV-shopreklam. 22/01 Bättre med Kinect men sämre på Xbox? :P 22/01 Vad jag har sett så kan man välja hur spelet ska spelas, man har tre sätt att välja på i början. Man har action, story och rpg mode att välja på. Däremot vet jag inte hur stor skillnad det är på de olika. 22/01 Röstkommandon kan vara så sjukt bra, det ger en inlevelse som 3D aldrig är i närheten av. Man ger kommandon, och AIn/karaktären lyder dem i realtid (eller nära på), känns unikt och tveklöst grymt :) Enda felet är väl att tekniken är förhållandevis ny... 22/01 Mest överskattade spelserien någonsin. 22/01 Jag tycker att det är ganska häftigt med ett fungerande röststyrning, men problemet jag ser är att det dels tar tid att uttala orden OCH systemet som ska tolka det - jämför detta med 1-2 knapptryck på kontrollen som mer eller mindre utförs omedelbart.... 22/01 Detta är ju the epic ending, Så skulle nog inte tro alls att dom strular till det eller gör det till ett sämre spel pga Kinect. Jag ser fram emot att få börja använda min Kinect på riktigt :) (Röst styrningen är nog det bästa med hela kinecten, fungerar... 22/01
Skicka en rättelse