Darkness- och Riddick-utvecklaren fattade det omtvistade beslutet att göra Syndicate till en shooter eftersom det är den genren de bemästrar.

– Vi blev tillfrågade av #EA – de kom till oss, och det är sådant här vi kan; det är här vi har vår expertis. Därför gjorde vi ett fps, berättar Mikael Nermark och tillägger samtidigt att #Starbreeze är tillräckligt bekväma med shooters för att inte darra inför det tuffa motståndet.

Men han medger att genren är tuff.

– Du måste lita till dina egna förutsättningar och inse dina styrkor. Jag tror att vi har gjort just detta och jag är extremt stolt över studion och de som jobbat i teamet.

Syndicate släpps den 23 februari till pc, PS3 och 360. Först då vet vi om genrevalet som fattades var klokt. Vad tror du?

Kul att det enda du tog ifrån mitt första stycke var att jag påpekade din särskrivning. Visst Soundtracket kan jag hålla med om att det verkar OK, men det känns ju mest som originalmusiken i ny tappning, men vad menar du med Fräsch FPS-action? Visst Rid... 24/01 Som jag skrivit innan så tror jag absolut på att det kommer bli ett roligt spel men för att jag ska anse det vara en del i Syndicate så krävs det mer än det jag sett. Stort fan av utvecklaren och jag kommer helt klart kolla in det här spelet närmare när... 23/01 Vill bara kolla så att folk är medvetna om att Paradox utvecklar en mer trogen Syndicate-remake. Cartel heter den. Tror att spelet landar i höst, men är inte säker. Häng inte upp er så mkt på namnet, utan njut av upplevelsen istället. 23/01 Det undrar jag med? Antagligen är marknaden inte mätt på fps än :/ 23/01 Inte säljer ett fps bättre än något annat. Det beror helt på spel, plattform, varumärke, betyg, pr, tidpunkt. 23/01 Men jösses x( Titta på försäljningsiffrorna i div. land/region. Jag ska inte plocka fram informationen åt dig. Efter ett så svammligt påstående som du gjort, så får du ta reda på fakta själv. Ursäkta, men antingen trollar du eller så är du korkad. 23/01 Hacka gärna på min särskrivning surgubbe ;) Ibland skriver man lite för snabbt när man är lite för trött! Skiter i vad de hade kallat spelet men vilken rolig "klassbasserad" (antar att du menar "klassbaserad") shooter det verkar bli! Kanon soundtrack... 23/01 Dom räds släppa ett demo till PC dock. 23/01 Håller med om det. Finns allt för mycket FPS. Men å andra sidan så är det en svärm av hjärndöd FPS. Om detta spelet blir mer i stil av Deus Ex med alternativ och lite mer djup än bara springa, skjuta, dö stilen så blir det riktigt roligt. 23/01 Spelet verkar väldigt coolt men om det är Origins-exklusivt så står jag över. 23/01
Skicka en rättelse