Ett co-op-demo för upp till fyra spelare är på gång, spana in den senaste trailern så länge.

Svenska #Starbreeze jobbar som bekant på FPS-nytolkningen av #Syndicate, och snart släpper de ett co-op-demo för upp till fyra spelare via Xbox Live och Playstation Network. Medan du väntar kan du spana in den senaste trailern, där just samarbetsläget står i fokus.

[video=10694]

Tidigare idag rapporterade FZ att Starbreeze inte räds den tuffa FPS-konkurrensen. I höstas provspelade vi och berättade om våra första intryck. Den 24 februari är det upp till bevis för Uppsalaborna.

givetvis finns det de som köper trots att de laddar ner. Men det är inte många i det stora hela tror jag. som jag sa tidigare, ifall 1000 pers laddar ner ett spel hur många av dem tror du går o köper det? klart du var tvungen att köpa sc2, vill du göra... 25/01 Jag vet inte nej, det jag skriver ska nog inte uppfattas som ren och skär fakta. Men om 1000 personer laddar ner ett spel, hur många av dem skulle du uppskatta går och köper det sen? Var realistisk. Och nej jag laddar aldrig ner spel så sluta antyda det... 25/01 är du allvarlig? Det har givetvis i alla högsta grad med piratkopieringen att göra! Utvecklarna prioriterar konsoler då där finns mer pengar eftersom piratkopieringen inte är lika ubredd där. PC'n hamnar i andra hand och får portningar som i många fall... 25/01 Tro vad du vill, jag är själv en av de som tillhör mängden som köper efter ha testat. :) Är spelet bra så köper man det, är spelet skräp så gör man inte det. Jag ordnade t.ex StarCraft 2, Mass Effect, Mass Effect 2, Dragon Age, Civilization V, Max Payne... 24/01 Du kan ju omöjligt veta om folk som laddat ner ett spel inte har köpt det i efterhand. Det enda du kan göra är att reflektera över hur du själv har gjort vilket jag då antar är precis så som du beskriver. Spelat halvvägs etc etc... Hade ett demo till... 24/01 Mmm, omtolkning av en PC-klassiker får inget PC demo. Ingen bryr sig om PC längre. 24/01 Splitscreen co-op för 2 spelare? Om det är så blir det lätt ett köp. Dåligt med splitscreen co-op den senaste tiden. 24/01 Skyll inte på piratkopieringen när det gäller bristen på PC spel. Bra spel säljer dåliga gör inte det och majoriteten av alla PC spel dessa dagar är dåliga konsol portar som inte ens är värda att spela om man får spelen gratis 24/01 Har så otroligt svårt att tro att folk skulle ladda ner ett spel för att "testa". Sen när de har kommit halvvägs i spelet eller rent av klarat av det så ska de gå och betala för det. Det är rent skitsnack, hade det varit sant så hade PC marknaden fortfa... 24/01 Verkar som de förväntar sig att de som är sugna, men osäkra på Syndicate till PC, kommer ladda ner det först för att testa. Så de sparar in en slant på att göra ett pc demo för att täcka kostnaden för piraterna, väldigt generöst av dem ;) Varför nu det... 24/01
Skicka en rättelse