Bethesda vill ha din hjälp med att leta buggar i patch 1.4. Du kan ladda ned den via Steam.

Beta-versionen av patch 1.4 till #The Elder Scrolls V: Skyrim finns nu på Steam. Det offentliggjorde #Bethesda Softworks i ett inlägg på deras officiella blogg.

Nedan är en beskrivning av hur du deltar i beta-testandet om du använder Steam på engelska. Observera att om du vill prova patchen så bör du säkerhetskopiera dina sparfiler först.

  • Log into Steam

  • Click on Steam in the upper menu

  • Select Settings

  • Under the Account tab, go to the Beta Participation section and select Change.

  • A drop down menu will appear. Select Skyrim Beta.

  • Select OK.

  • Steam will now restart. After Steam restarts, Skyrim will be updated to the Beta version currently available.

Här är en beskrivning till dig som använder Steam på svenska:

  • Logga in på Steam. Klicka på Steam i menyn. Välj "inställningar".

  • Nu befinner du dig på konto-fliken. Där finns det något som heter "beta-deltagande" med en knapp där det står "byt". Klicka där.

  • Nu får du upp en meny där du kan välja "Skyrim Beta". Välj det och låt Steam starta om. Nu ska Skyrim uppdateras.

När du har brottats med patchens alla buggar vore det hjälpsamt om du rapporterade dem på Bethesdas forum. Men förhoppningsvis finns det inga kvar eftersom patchen och den efterlängtade Steam Workshop för Skyrim ska släppas inom en snar framtid.

Det är en högst personlig definering av "bugg" och "glitch". Det finns säkert andra, korrekta lingvistiska definitioner. Därför tyckte jag det var nödvändigt att beskriva min definition enligt ovan. 25/01 Släpp samlingsboxen, så man kan köpa det någon gång. 25/01 Det låter som en personlig åsikt. 25/01 Definitionerna av bugg och glitch som nyss presenterades för mig är totalt nytt. Är det här vedertagna definitioner nu för tiden, eller är det bara något Sandman666 har som personliga referensramar? 25/01 Efter att ha spelat ca 170 timmar och gjort precis allt jag kunnat hitta i spelet så har jag ännu inte hittat någon bugg. Tilläggas bör då att jag skiljer på "bugg" och "glitch". En bugg, enligt mig, gör ett spel ospelbart, medans en "glitch" är en dåli... 24/01 Otroligt bra att ge möjligheten till att prova en beta innan och på det viset minska riskerna för spelförstörande buggar för de som inte vill inte vill riskera något utan bara vill spela. 24/01 Suck... "folk" som gnäller; Spelet är ett frivilligt inköp, du behöver på intet sätt det för att överleva. Patchnerladdningen likaså. Buggrapporteringar också. Att hävda att du "minsann betalat X kronor och då ska det vara Y bra" är ren idioti - det bas... 24/01 Ja, Esbern är relativt enkel att fixa antingen genom teleportering eller uppackning av ljudfiler - men det ska inte behöva göras - de kunde patcha spelet på en halv sekund och fixa det, men nej... Det ska vi användare fixa. Drakarna som flyger baklänges... 24/01 Kallar det allt annat än nöje att behöva rapportera buggar? Men vi är nog väldigt olika.. :-] Tur att vi ser på saker ur olika synvinklar! 24/01 Så du menar att "icke kompetenta" är fel? Det är som att säga att "inte smart" är fel, bara för att ordet "dum" finns. Sen menade jag inte att QA-folket satt och skrev kod, det jag menade med "peta på koden" var att "peta" på samma sätt som vi gör när... 24/01
Skicka en rättelse