Det hyllade pc-äventyret med sci-fi- och neo-noir-influenser släpps i en Collector's Edition.

Ett av fjolårets mest hyllade indieäventyr var det digitala pc-spelet #Gemini Rue från #Wadyet Eye Games. I februari släpps en Collector's Edition av spelet komplett med soundtrack, poster – och, sägs det, två andra spel från Wadjet Eye.

Det är oklart om det fina lilla paketet når våra breddgrader, men å andra sidan kan du importera det. Kika på trailern från spelet om du inte är övertygad.

[video=6909]

Åh det här måste köpas, äger säkert redan extra spelen i fråga men vad gör det. Samlarutgåva för Gemini Rue är bara för bra! Älskar Wadjet Eye Games! 25/01 Det tråkigaste är ju att man inte får de här snygga kartongerna längre :/ Men men har ju mitt Shogo MAD ståendes på hyllan! 24/01 Håller med er om att det är roligare att äga spel i låda. Dock har det hänt några gånger att jag på Steam-reor köpt spel jag redan har 3 m bakom mig i hyllan - just för att jag inte orkar dra fram dem, sätta skivan i DVD-läsaren och patcha i en evighet.... 24/01 Im with you bro! älskar att ha en snygg box i bokhyllan som man kan ta fram 5 år senare o tänka "åhh fan, detta hade jag skitkul med en gång i tiden, kanske dags att ta en nostalgitripp", så kan man helt enkelt inte göra med digitala utgåvor. Samma sak... 24/01 Tragiskt men sant. Och risken är att jag ändrar mig när jag inte har något val, men tills dess så tänker jag fortsätta undvika att köpa digitalt in i det sista. 24/01 Vad man tycker olika. Jag tycker fysiska kopior är skit som bara tar plats och samlar damm. 24/01 Förstår dig helt men det här är en fight du absolut inte kommer vinna. Fysiska kopior är snart dött! 24/01 är det en mod till beneath a steel sky? ser tametusan exakt likadant ut. 24/01 Köpte det men kommer absolut att köpa den fysiska utgåvan också! Digitala utgåvor är som sagt, lika mycket värda som skit, det håller jag med om. Riktigt härlig nyhet, otroligt köpvärt spel! :) 24/01 Nope. 24/01
Skicka en rättelse