Men enligt ryktet är den bara något kraftfullare än Nintendos Wii U.

Nästa Xbox kommer att börja säljas sent i oktober eller tidigt i november nästa år. Processorkraften kommer att vara sex gånger så kraftfull som i Xbox 360, säger källor "nära projektet" till IGN.

Massproduktion av konsolens gpu kommer påbörjas i slutet av 2012. Den baseras inte på amd:s 7000 Southern Islands gpu, utan istället på 6000-serien, vilken introducerades i fjol. Specifikt sägs det vara Radeon hd 6670, som stöder Directx11, multidisplay output, 3D och full hd-upplösning på 1080p.

Som sagt sägs detta innebära en konsol som är sex gånger bättre än Xbox 360, men bara 20 procent kraftfullare än #Nintendos Wii U.

Under gårdagen rapporterade vi om att utvecklarkonsoler inom några månader sägs vara på väg till olika spelstudios. Ryktetkarusellen snurrar vilt dessa dagar. Det återstår att se hur mycket – om ens något – som är sanning.

Källa: IGN

Tack till Slainground, Oliveeer för detta #nyhetstips!
dom får inte bre för mycket, det kommer att kosta för mycket då och konsolen kommer att kosta för mycket på marknaden då också... därför tyvärr :( 02/02 kom igen! bre på lite för faen Microsoft, det ska hålla en bra massa år.. 02/02 http://www.youtube.com/watch?v=T3n0vBcW5fc ;) 29/01 Xbox 360 har mycket bättre grafik än vad en pc har 29/01 måste tillägga McNord att på BF3 är det mer verkligare rekyl och spread på vapnen när man skjuter :) och inte på CoD, men det är ju för att CoD ska vara ett coolt shooter spel som man ska vara overpower på, och BF3 ska vara verklighets troget :) en stor... 28/01 Massa "off-topic-svammel" och personangrepp raderade. Det är nog svårt att peka ut en ensam anledning. Jag kan endast tala för mig själv då det är subjektivt hur och varför en moderator handlar på ett visst sätt. Om jag ter mig passiv är det endast av... 27/01 varför är moderaterna här så extremt passiva? kan ta ett exempel som bethesdas forum, så snabbt det blev flamewar mellan pc/konsol gick en moderator in o låste tråden eller gav ut varningar. 27/01 Personangrepp lämnas gärna utanför FZ:a. Kommer att varna och stänga av de användare som inte följer våra regler. 27/01 Vart och vartannat spel har ju sålt bättre än MW3. Bara till Wii så finns det sex spel som sålt närmare _dubbelt_ så många exemplar som MW3 gjort, inräknat samtliga plattformar för MW3. Det finns till och med wii-spel som sålt fem gånger så mycket som... 26/01 Bara för att något verkar tilltala massan och säljer enormt mycket tror du att det måste vara så perfekt som du säger? Nä, det är något som inte håller där. Hur många produkter är det inte som säljer enormt mycket men som egentligen är skitdålig kvalite... 26/01
Skicka en rättelse