Elva nya spelföretag använder nu EA:s nedladdningstjänst. Nu kan du bland annat köpa och spela Rift på Origin.

#Electronic Arts fortsätter att expandera sin nedladdningstjänst Origin. Elva nya spelutgivare ska börja lansera sina spel via tjänsten. Först ut är #Trion med deras MMORPG #Rift.

Inom de närmaste månaderna kommer spelföretag som #Paradox Interactive, #CD Projekt och #1C att lansera sina spel. Spel som #The Witcher 2: Assassins of Kings, #Magicka och #IL-2 Sturmovik kommer att finnas tillgängliga.

EA trappar alltså upp försöken att konkurrera med nedladdningsjätten Steam. Tror ni att deras tjänst någonsin kommer att bli lika stor eller större än #Valves?

Du missförstår och drar en klassisk parallell som ger rysningar, dock inte av välbehag. Hela grejen är inte att TVINGAS ha allt i Steam utan att man förlorar möjligheten att välja själv vilken klient/tjänst man vill satsa på. Om alla ska ha sina egna... 26/01 SÄGER BARA EN SAK STEAM SKA DET VARA... 26/01 Detta kan inte vara bra. Det kommer att sluta med ett monopol... 26/01 Jag ogillar nog mer EA än origin, men det är inte långt ifrån, med tanke på alla deras bravader inkl. pipa/sopa etc. 26/01 Hela charmenm ed Kinas stryelsesätt är att du har jobb, familj, allt samlat på ett ställe och inte behöver oroa dig över det (eller något annat) heller. Din kära ledare, oavsett om det är en politisk (Stalin, Hitler), religiös (Shoko Asahara, Marshall... 26/01 Konkurrens är väl i regel alltid bra. Jag personligen bävar dock för den dag då man måste ha sin digitala spelsamling splittrad på 15 ställen med lika många olika klienter och inloggningar. Hela charmen med Steam har ju alltid varit att ha allt på ett... 26/01 Det där spelet bröt ju igenom på sitt sätt, plus att Everquest 2 kom före WoW det med, det var extremt krävande på fulla inställningar.. det fanns jävligt massor av spelare :) Men hajar vad du menar 25/01 Hrmm, dåligt val av ord. Men första av att bryta igenom skulle jag säga, men det kanske är jag bara. 25/01 I framtiden måste logga in på Facebook kolla igenom en 2min reklamsnutt, logga in med användarnamet + omöjlig captcha för själva clienten, kryssa bort 10 nyhetssidor och se en till 2min reklamsnutt slutligen scannas .exe filen till spelet efter virus,... 25/01 Vad menar du med först? MMORPG? funnits flertal MMORPG'n innan WoW. http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus:_The_Kingdom_of_the_Winds Detta spel kom 1996.. var ett pay to play MMORPG 25/01
Skicka en rättelse