Uncharted-utvecklarens klassiska plattformstrilogi släpps snart på nytt.

Den 22 februari släpps #Jak and Daxter Trilogy i Europa. Förutom hd-upplösning i 720p och 3D-stöd kommer du också ha chansen att samla över 100 troféer.

Jak and Daxter debuterade för elva år sedan till Playstation 2 och var #Naughty Dogs guldkalv innan Nathan Drake tog över. Senast vi såg plattformsduon var i fjolårets habila #Playstation Move Heroes, där de slog sina påsar ihop med andra PS2-stjärnor som Ratchet och Sly Cooper.

Vilket PS2-spel vill du härnäst se i högupplöst form?

Än så länge bara kört första och andra Jak men efter att jag spelat Jak II (som många sågat och kallat för en GTA kopia) så märkte jag varför ND ägs av Sony och inte Insoniac (även om jag är ett stort fan av detta företag och ett stort fan av Ratchet... 26/01 100 troféer mmmmmm...... 26/01 "Vilket PS2-spel vill du härnäst se i högupplöst form?" Har gjort en tråd i Forumet om detta: http://www.fz.se/forum/sony/vilken-hd-collection-vill-du-ha-217058 25/01 Nice! Man tackar! 25/01 Du läste rätt. http://www.joystiq.com/2011/09/14/square-enix-announces-final-fantasy-10-remake-for-ps-vita-and/ Finns säkert nyare och mer uppdaterade nyheter om det men har inte tid att snoka något nu :) 25/01 Hoppas de släpps separat på PSN också, som ICO och Shadow of the Collossus. Ettan är det enda jag vill ha, de andra tyckte jag inte var nåt att hänga i granen. 25/01 Jag hade gärna sett HD-utgåvor av lite fler Final Fantasy-spel. Just X & XII som kom ut till PS2 borde ju inte vara alltför svårt att få ut! Har förresten för mig att jag läste något om en remake av X till PS3... 25/01 Ännu ett skäl att sakna sin Ps3 lite...bah, alla "måste ha" klassiker dyker ofc upp efter man sålt sina konsoler xD 25/01 Underbara nyheter! Blir ett självklart köp och förhoppningsvis så kommer det en Ratchet & Clank Collection (min personliga favoritserie) samt ett nytt Jak & Daxter. 3D-plattformare för vinsten! 25/01 Indeed! Det känns superlogiskt med tanke på att både Sly och Jak har fått sin del av HD-kakan. 25/01
Skicka en rättelse