Spana in vad alla Call of Duty: Elite-prenumeranter får – cirka 20 tillägg planeras under året!

På officiella #Call of Duty: Modern Warfare 3-sajten har #Activision delat med sig av ett release-schema som avslöjar vilka DLC-paket som är att vänta – och när. Visste du till exempel att en ny karta och två Spec Ops-uppdrag dyker upp i mars?

De tre spelhusen #Infinity Ward, #Sledgehammer och #Raven hjälps åt med att utveckla de olika uppdateringarna. Idag dök två nya flerspelarkartor upp till Xbox 360.

  • Februari: 1 karta

  • Mars: 1 karta, 2 Spec Ops-uppdrag

  • April: 2 kartor

  • Maj: 1 karta, 1 Spec Ops-uppdrag

  • Juni: 1 karta, 1 Spec Ops.uppdrag, nytt spelläge

  • Juli: 2 kartor

  • Augusti: 1 karta, 1 Spec Ops-uppdrag, nytt spelläge

  • September: 1 karta, 1 Spec Ops-uppdrag

Tilläggen blir så klart också tillgängliga för de som inte är Elite-prenumeranter och de kommer att säljas i DLC-paket på traditionellt vis.

20 New multiplayer maps!!! Låter oerhört trevligt, men med tanke på att spelet har typ EN bana från början så är detta inget att tala om. GTFO activisionj 27/01 Oj vad glad jag är att jag inte spelar denna skiten... jösses, snacka om att dela communityt... HAHAHAHAHA! 26/01 Det beror helt på. Har du premiumkonto på Elite kostar det ingenting, har du inte det så kommer det släppas vid senare tillfälle i form av "paket", men vad dessa kostar finns det ingen information om än. Men även dessa paket kan vara olika priser beroen... 26/01 Jag slår vad om att allt dom har som DLC i framtiden var redan klart när dom släppte spelet! 26/01 Vad kommer varje dlc att kosta? 26/01 Kanske dags att införskaffa MW3 då jag kört sönder alla maps till BF3 och där har det inte hänt nått nytt på väldigt länge. 26/01 -12 multiplayerkartor som dessutom går att spela på survival-mode. -6 special-ops missions. -2 nya gamemodes. -med mer. Måste säga att jag tycker det är väl värt de extra 500kr jag la på Hardened edition. Jag tycker också deras upplägg är najs då det... 26/01 Ja, för DICE som utvecklar spelet har ju verkligen ingenting att säga till om och lockas inte alls av tanken på att göra massiv vinst på att lura pengar av naiva unga spelare som inte inser bättre *drypande sarkasm* Om Dice så önskade kunde de släppa... 26/01 Som alltid här på FZ kan man tydligt skönja ett mönster: När en nyhet anses vara bra så hyllar man utvecklarna (DICE/IW/SHG). När en nyhet anses vara dålig är det utgivarnas (EA/Acitivision) fel. 26/01 " Idag dök två nya flerspelarkartor upp till Xbox 360." Har det kommit två maps till? Jag laddade hem två nya maps i tisdags och dom var awesome! :D Köpte "hardend ed" och fick ett års Elite :) Sen fick jag ytteligare en månad pga strul med elite! Och... 25/01
Skicka en rättelse