I dag avslöjade Nordic Games att de ger ut den boxade pc-utgåvan av Alan Wake och att ett exakt releasedatum offentliggörs "i dagarna".

#Nordic Games avslöjar i dag att de ger ut den boxade pc-utgåvan av #Alan Wake. Ett mer specifikt datum offentliggörs "i dagarna" men klart är att spelet släpps, av #Remedy själva, på Steam nästa månad.

– Vi ser verkligen fram emot pc-versionen av Alan Wake, särskilt eftersom vi talar om en fantastisk pc-omarbetning, snarare än en simpel portning, säger Nordic Games vd Lars Wingefors.

Pc-Alan har 3D- och multiscreen-stöd. Det innehåller även dlc-paketen The Signal och The Writer.

Källa: VG24/7

Jag skulle vilja skicka en fet jävla nuke mot varje falskt företag som finns därute... och en mysig ros bukett till varje bra :) cred till dom som keeping it real (företagen alltså) 27/01 O ändå köper folk spelet :/ 27/01 true true.. blev lite fundersam där. Skräpföretag det där.. Har hört att MW3 Elite fortfarande inte funkar till PC, skurkföretag kallar jagdet. 27/01 Ne tror du verkligen activision skulle omarbeta det skit spelet. Det tog ju dem 3 månader att få spelet i spelbart skick till PC. Och det har fortfarande fryslagg lite då och då. 27/01 Nu blev det ju lite fel där.. Först säger du att du inte vill ha sandbox och sedan i nästa mening vill du ha utforskande? Hur fan går det ihop? Railade spel kommer ju aldrig ha utforskande i utryckets sanna bemärkelse. 27/01 Here, here! När det begav sig så trodde jag i alla fall att det skulle bli vad Alone in the Dark uppföljaren aldrig blev. Är det någon som har sett några siffror på ifall dessa "exklusiva" titlar faktiskt lönar sig för MS och Sony? Personligen tycker... 27/01 Det tar jag som självklart numera.. tillsammans med savepoints, GFWL röta, allmänt buggiga omställningar från X och O knapper till tangentbord. Tyvärr reagerar jag knappt längre. 27/01 Så bara för några gör det så måste du göra det? grupptryck ftw! 27/01 Grymt brta spel i alla fall, en härlig stämning och miljö som aldrig kan uppnås i en "open world". Storydrivet ska det vara, med utforskande, då får man den riktiga "skräckfilms" känslan. Kanske blir ett köp till PC också så man har något att lira på... 27/01 Hade hellre sett Deadly Premonition omarbetat till PC, ett mycket bättre spel på alla sätt (förutom grafiskt), det var ju så man trodde detta spel skulle vara från början (open-world). 27/01
Skicka en rättelse