Gearbox titel skulle förgylla våren men nu får vi vänta betydligt längre.

#Sega meddelar att #Aliens: Colonial Marines försenas från våren till hösten.

– Aliens: Colonial Marines är en kreativ och skapande process och de följer nödvändigtvis en löpande band-mall. Fast det är bra med mål, deadlines och profetior, så är de ofta subjektiva. Vi vill inte riskera den kreativa processen enbart på grund av vår tidsplan, säger #Gearbox och Sega i ett gemensamt uttalande till Gameinformer.

Aliens: Colonial Marines släpps till pc, PS3, 360 och Wii U. Medan ni väntar – ännu längre – rekommenderar vi vår förhandstitt från sommarens E3.

Tack till Mr Najsman för detta #nyhetstips!
Gissar att det var Wii U som ställde till det, gillar redan inte den konsolen=P 29/01 Negativ kritik? Jag som tycker att allt har sett bra ut so far :/ Kanske inte ska köpa spelet på en gång när det släpps 28/01 Lite för tidigt att jämföra Colonial Marines med Duke Nukem. Om jag inte minns fel så hade väl Duke Nukem minst 3 olika utvecklare under tio års tid. Jag tror på Colonial Marines, mer nu när de väljer att skjuta upp det istället för att släppa det för... 28/01 Det footage de visade på E3 såg riktigt illa ut. Det visades upp på en 360 har jag för mig. Jag vill se PC-gameplay men Gearbox är riktigt snåla på att släppa skärmdumpar och trailers för det här spelet. De kanske blev rädda när de insåg hur dålig deras... 28/01 ser verkligen inte bra ut :( 28/01 Men tekniskt sätt så färdigställde dom bara spelet, så ska man skylla på någon så är det väl 3D Realms och Tryptech eller vad de heter 27/01 OK, bara att vänta. Ska köpa det, ingen tvekan. 27/01 http://www.ign.com/videos/2012/01/27/aliens-colonial-marines-contact-teaser Finns ju en viktig anledning till varför jag kommer spela detta och aldrig Duke Nukem Forever: ALIENS. Nuff Said. 27/01 Man kan inte direkt säga att Gearbox gjort DNF, dom plockade bara ihop alla kodsnuttar från 3DRealms och klistrade ihop det bara för o få det ur världen. OnT: Äljens i all ära, men jag är mer sugen på Borderlands 2, Mer guns åt folket!! 27/01 Kommer en ny trailer idag, håll utkik. (IGN) 27/01
Skicka en rättelse