Releasedatumet för Witcher 2 till Xbox 360 har avslöjats. Även pc-spelarna kommer samma dag få ta del av allt extramaterial till konsolversionen – vilket är en hel del.

#The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition släpps till Xbox 360 den 17 april i två olika utgåvor, vanliga Enhanced Edition och lyxiga Dark Edition (läs mer om dem här).

Även pc-spelarna kommer samma dag att få ta del av allt nytt material i själva spelet – vilket är en hel del.

#CD Projekt säger i ett pressmeddelande att 360-spelet är omarbetat, innehåller mängder med nya filmsekvenser, färska uppdrag och platser att besöka. Fler karaktärer kommer att introduceras för att göra den spännande historien ännu mer indragande.

Och som vi sade så får även pc-folket alla godsaker – helt gratis.

– Pc-spelare som redan äger spelet kommer att bli glada över att de kan ladda ner allt material gratis. Samtidigt så kommer Xbox 360-versionen innehålla all dlc och alla uppgraderingar som släppts hittills på spelets originalformat, berättar Adam Bakowski, chef för CD Projekt Red.

Kamerasystemet, spelets interface, siktet, kontrollen och annat har också blivit optimerat för att passa 360-formatet. En ny trailer för spelet visades också upp som ni kan se här.

<embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.c..." width="512" height="288" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" base="." flashvars=""></embed>Get More: GameTrailers.com, The Witcher 2 - Exclusive Console Release Date Announcement Trailer HD, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360

Tack till Friberg för detta #nyhetstips!
Jag är rätt så säker på att den texten kom till nu efter släppet av Xboxversionen, men visst är det lite konstigt. 29/01 Aha okej :) Då kanske man skulle kunna tycka att det är lite "missvisande" att det står TW2 Enchanced på denna sida http://www.thewitcher.com/the-witcher/2/ 29/01 fantastiskt grym trailer. jag ser verkligen fram emot nya versionen. då blir det alchemy och dark mode! 29/01 2.0 är någonting annat en Enhanced edition. 2.0 var en stor patch som släpptes gratis i höstas med ny svårighet och "Arena mode". Enhanced edition ger andra grejer och ges gratis till alla ägare av PC-spelet den 17:e april. 28/01 Heter/är det? Kollar jag på GOG så finns det en 2.0 autopatcher redan nu, men det står också att det uppgraderas automatiskt till Enhanced Edition den 17:e april. 28/01 Fantastisk trailer! Måste nog spela igenom Witcher 2 en gång till. En fråga bara: Witcher 2 PC 2.0 heter ju redan Enchanced Edition men kommer släppet av XBOX versionen lägga till ytterligare grejjer så att PC versionen blir "Ultra" Enchanced? 28/01 Ja shit, vilken grym trailer. Ett av de bästa spelen genom tiderna enligt mig, ettan lika så. Ser fram emot lite nytt godis! 28/01 Med tanke på alla kommentarer så antar jag att piratkopiering verkligen är sämre speltillverkares största problem... </ironi> ;) 28/01 Gillar verkligen cd, hoppas dom håller sig till så som dom är. Och inte går till att tänka endast på pengar. som det flesta andra företag! 28/01 Vilket otroligt föredöme CD Projekt är, tumme upp! :up: 28/01
Skicka en rättelse