Reklamcirkusen fortsätter för Soulcalibur V. Efter spelhistoriens kanske djupaste urringning kommer en gigantisk rumpa.

Sexreklamen från #Soulcalibur V fortsätter. Efter Ivys omdiskuterade tuttchock är det nu dags att bereda plats för en jättelik bakdel. Annonsen, som finns att beskåda i en japansk tidning (och nej – inte en sådan tidning) blir knappast mindre kontroversiell av att meningen "seriens största mästerverk" står skrivet längs båda skinkorna.

Soulcalibur V släpps till PS3 och 360 den 3 februari och det återstår att se om marknadsföringscirkusen är över för den här gången.

Källa: Kotaku

en virtuell ersättning för att de inte har samma goda tillgång till modevisningar med riktiga femåringar som paraderar i baddräkter och höga klackar som det är i "vissa andra länder" kanske? :p whatever brings in the reklam-hit. ;) 31/01 Tråd städad från diverse pajkasning. Skärpning, gott folk - kom ihåg att spel är nöje. 30/01 åh nej! EN RUMPA! en sån har vi ju aldrig sett förut! jag tyckte jag läste någonstans att 99.99% av alla människor har en rumpa! 28/01 Jag håller till fullo med om att deras marknadsföringssätt lämnar mycket till att önska och att sexism är fel men ni går juh rätt i deras händer genom att skriva tre rubriker i veckan om det ... Sedan att dessa rubriker har mer gemensamt med aftonbladet... 28/01 ser bra ut=) 28/01 Förövrigt så ser detta ut att vara den inhemska japanska reklamen för spelet, dvs för deras egna marknad. hur ser reklamen ut i europa och usa? någon som har länkar till bilder etc? jag utgår från att det är stor skillnad och därför hyffsat meningslöst... 28/01 Hehe. Läste det lite slarvigt först.. "denna rumpa är ett mästerverk" det kanske är meningen också, vad vet jag. Kontrovers skapar medvetande och diskussion om produkten. Målet med reklamen uppnått.. Grattis! 28/01 Haha. Dagens sanning. 28/01 Helt naturligt med sex inget att vara rädd för =) 28/01 Jag utgår ifrån att spel som säljer med hjälp av sex är dåliga, även om det inte behöver vara så. Jag lägger helt enkelt min tid och mina pengar på annat. Även om sexistisk reklam ofta har en stor portion humor har det oftast ingen koppling till produkt... 28/01
Skicka en rättelse