Kommer du möjligtvis skaka hand med George Washington när nästa lönnmördaritteration släpps? Det tisslas och tasslas friskt om detta.

Senaste stora Assassin's Creed, #Revelations tyckte vi var helt okej, om än inte lika vasst som dess föregångare. Ett nytt lir är på gång, och CVG säger att en källa nära projektet berättat att spelet kommer utspela sig under Amerikanska revolutionen (1700-talet) samt inneha en ny protagonist.

Första gången Amerika nämndes var faktiskt under DLC:t Da Vinci's Disappearance där koordinater som pekade mot just staten New York gick att finna. Därtill kan du under Revelations slutsekvens se en futuristisk jordglob som svepte över Amerika.

Mot slutet av november förra året lät #Ubisoft sina fans bestämma var nästa AssCreed utspelar sig, där ett av alternativen mycket riktigt var "The confrontation between British colonists and native Americans during The American Revolution".

Ja, vad tror du inträffar i nästa titel? Vilka karaktärer kommer vår nye lönnmördarvän möta och stöta sig med? Låt dina Amerikanska revolutionen-kunskaper glöda upp forumstråden.

(Nyhetsbildens skapare)

Precis det jag funderade också på, Antika byggnader skulle vara perfekta för assassins creed! :) Hoppas dom fixar istället antika rom skulle vara kul o döda Caesar och kanske hjälpa Spartacus :D 31/01 Franska borde väl vara mer logiskt då programstudion har anknytning till just frankrike, eller canada Sen vore det ballt och höra Ezio jean babtiste snacka franska istället för italoamericano! Dax för något nytt Asscreed in space! /DT 31/01 Det är lite min tanke med! Då befolkningen under amerikanska revolutionen var fruktansvärt lågt fördelad in i städer. De städer som var störst då var New York, Boston och Philadelphia, men inte ens de städerna var "stora" då. Ska bli intressant. 31/01 Jag hade hoppats på egypten. att kunna klättra upp på pyramiderna hade varit fräckt 30/01 Japp, de gjorde det. Men även Assassin's Creed II gjorde det, i slutet. Tror inte att den amerikanska revolutionen skulle bli så bra, kännetecknet med AC är ju trots allt, lönnmörda och intriger, och allt vad som menas med det. 30/01 Utpselar sig inte Brotherhood redan i Rom? Dessutom så hade inte riktigt storymässigt funkat att gå längre bak då det är endast ett par hundra år mellan Ezio's period och Altair. Assassins hade inte börjat strö runt i världen förrän efter Altair, så att... 30/01 Kan inte hålla med om att Britterna var någon form av skurkar direkt. :) Men för att spelet ska sälja bra i USA måste de ju göra revolutionärerna till de goda och fortsätta prata i nattmössan om att de själva befriade kolonierna (i själva verket är det... 30/01 Värt att notera är att spelet främst utvecklas av Edios Montreal. Kanadensarna har en mycket mer nyanserad bild av det hela. Men det går ju inte att sticka under mattan att Britterna faktiskt var skurkar och att revolutionen hade ett nobelt mål. 30/01 Med tanke på hur mycket konspirationsteorier som det finns om den tidiga amerikanska epoken så vore det en trolig skådeplats för ett AssCreed-spel. 30/01 Hade det varit rom hade jag åter intresserat mig för denna serie, men amerikanska revolutionen känns verkligen botten, det blir väl någon överpatriotisk dynga utan nyanser som alltid när det handlar om amerikanska revolutionen. 29/01
Skicka en rättelse