Och Skyrim Creation Kit kort därefter. Utvecklarverktyg deluxe!

Häromveckan lät vi rapportera att #Bethesda snart färdigställt sin monsterpatch. Några dagar passerade, och Bethesda öppnade upp testandet av uppdateringen till Windows/Steam-användare. På officiella forumet röjs att uppdateringen släpps nästa vecka, först till Windows, eftersom valideringsprocessen till konsolerna tar några extra dagar. Därtill meddelas att det officiella utvecklarverktyget Skyrim Creation Kit (tidigare Construction Set) kommer släppas kort därefter.

Det har, vilket du säkerligen märkt, redan dykt upp drivor med användarskapade godsaker men det är för att folk känner till hur koden är uppbyggd och således utvecklat tredjepartsprogram för att extrahera, läsa och modifiera spelet.

Exempelvis genom att byta ut de glupska drakarna mot Randy Savage eller My Little Pony.

Själva uppdateringen kommer förhoppningsvis rätta till större delen av prestandaproblemen till i synnerhet Playstation 3-versionen, men generellt fixa till saker som irriterar och förstör för spelarna till alla format.

Är det något med Skyrim som får dig riktigt förbannad? Kanske någonting som har med pilar och knän att göra...

Patchen är släppt nu. Sista betan är final, dvs 1.4.21. http://forums.bethsoft.com/topic/1308295-steam-updates/page__view__findpost__p__20208894 Preview på CK finns på bloggen; http://www.bethblog.com/ 01/02 Hehe sant, det känns som att Beth satsat mycket på en del saker i Skyrim och gjort det väldigt bra för att sedan glömma bort/negligera många grundläggande funktioner som t.ex. en ordentlig questlog/journal. 01/02 Jo fast det jag syftade till är bara indirekt kopplat till ui:n, att quests är trasiga och inte uppdateras o.s.v. är något annat. Dock skulle hela journalupplägget behöva omarbetas vilket jag litar till moddarna att göra :) Journalen i Oblivion var över... 31/01 När grisar flyger kommer Beth fixa sitt "intuitiva" ipad-ui. 31/01 Då kan jag juh lika gärna hoppas på att det städas upp i nya patchen... Men tack ändå :) 31/01 Jag menade i framtida releaser då de sagt att de ska omarbeta hela UI:t. 31/01 Har den och nej :( 31/01 Det kommer säkert modden SkyUI [http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3863] rätta till. 31/01 Jag har samma kvalifikationer som ovan men jag håller inte med dig. När det gäller SP-spel och individens egna nöje så dömer jag inte. Mångfald ser jag som något positivt. Jag skulle inte använda en "my little pony"-mod själv, men jag är ingen smakpolis... 30/01 Är "du" någonsin något annat än negativ? Självklart inte, men jag skriver så för att vi ska komma på god kofot direkt. Jag tror inte du har läst några av mina andra 10 269 kommentarer här på FZ, då hade du kanske använt en annan slags didaktik. I vilket... 30/01
Skicka en rättelse