Franska högkvarterets Cedrick Delmas konstaterar att det inte kommer släppas någon ny konsol under pågående år.

Det har ryktats friskt om tillkännagivanden av fler nya konsoler än #Nintendos kommande Wii U under årets E3-mässa. Det har därutöver ryktats om att #Microsofts nästa konsol kanske släpps redan i år, men Cedrick Delmas på franska grenen av företaget har i en intervju med Lepoint.fr meddelat att ett släpp definitivt inte kommer ske i år.

– Vi är del av en industri som gillar att snacka mycket, som gillar att berätta historier. Jag är inte övertygad att saker komer inträffa i år. Xbox 360:ns cykel är inte över alls. Beviset är att vi inte haft någon prissänkning i år. Därutöver, vad som händer på E3, är fortfarande för tidigt att säga. Vad som däremot är säkert är att det inte kommer något nytt under 2012. Om vi ville kontra Nintendo, så hade vi behövt vara i en position att släppa något omedelbart, vilket vi verkligen inte är. Vi är inte här för att kontra Nintendo, och de är inte här för att slåss mot de andra tillverkarna. Nintendo har satt sig själv i en annan sorts hårdvarucykel som går framåt i sin egen rytm, med framgång vilket vi såg med Wii, och nu är det deras tur att presentera sin nästa innovation.

Bara tidigare idag sa franska #Sony-högkvarteret att de antagligen blir sist ut även nästa generation.

Ja, Wii U i år, Xbox 720 året därefter och potentiellt Playstation 4 året därefter.

Tror du att Wii U kommer nå samma framgångar som Wii, och vad tror du att Microsoft och Sony kommer använda som främsta argument för sina kommande maskiner?

Skicka en rättelse