Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Alice med mera har fått upp till 70 procent sänkt pris på EA:s onlinetjänst. Några få titlar är till och med billigare än via fysisk distribution.

Det är väl gött med sänkta priser? Lite halvt om halvt från ingenstans har nu #EA dragit igång rea på diverse actiontitlar via Origin-tjänsten, och det innebär att du exempelvis får spel som #Mass Effect, #Dragon Age, #Dead Space, uppföljare till dessa och #Alice: Madness Returns till rejält sänkta digitala priser. Det är inte ovanligt att spel kostar mer digitalt än fysiskt, men i några av fallen är det med hjälp av rean om inte billigare, så åtminstone nästan lika lågt som lägstapriset. Exempelvis Alice går att få tag billigare på tjänsten än via nedstående Prisjakts-modul.

Men om han tycker stridssytemet är viktigt så är det väl klart att man måste poängtera att det knappast är mirrors edges starka sida, snarare deras svagaste, by far. 07/02 Origin drog in över $100 miljoner åt EA förra året. http://news.ea.com/portal/site/ea/index.jsp?ndmViewId=news_view&ndmConfigId=1012492&newsId=20120201006891&newsLang=en Inte undra på att de pushar för det. Om EA klarar att ta in så mycket på ett lanser... 01/02 För att skjutmomenten är ju sååååå prioriterade i Mirrors Edge. 01/02 Mirrors edge är linjärt till tusen och det är inte särskilt roligt att skjuta. 31/01 jag har intel core i7 2600k . 16gb ram, ssd hårddisk Ibland ska Origin lagga som bara den utan att man ens anstränger tjänsen. Man klickar på en knapp och lagggggg delaaaaaaaaay 'kan inte göra något alls i origin' yaaaaaaaaaay.... 31/01 Underbart spel. Mirrors Edge är ett sånt spel som jag starkt associerar till en viss känsla, den känsla jag får på första soliga vårdagen, man vill bara bege sig ut & det känns som man är fri att resa för första gången. Låter säkert konstigt men jag vet... 31/01 Origin = nej, nej och åter nej! 31/01 Droppa spexboxkontrollern så kommer det att flyta bättre. Nej, det är så stylat att jag inte upplever att det gått några år sedan release. IKEA stuket på alla kontor funkar precis lika bra. Mycket av spelet bygger på att du får lite flyt i hoppen och... 31/01 Och varför det? Kontrollen är CP och rörelserna för långsamma. På PC med mus+tgtb flyter det mycket bättre med alla hopp. Ja, jag har både för PS3 och PC så jag har testat båda. 31/01 wow... låt oss alla springa dit å köpa all deras spel... eftersom Några t.o.m är billigare än ett fysiskt dito.... (Borde inte alla spel vara Billigare digitalt ? ) och snälla gnäll inte över 50:- ... det är inte ens hälften av en film på Bio och borde,... 31/01
Skicka en rättelse