Spelåret 2012 börjar på riktigt i och med årets andra månad.

Gamer-livet går vidare. Efter en jul och januari där de stora releaserna varit smärtsamt få börjar spelåret 2012 äntligen röra på sig. Under februari tävlar en duo storslagna rollspel, agentnostalgi, brännande het action och en hel del annat om din gunst.

FZ Play har i en fyllig film samlat ihop de spel som fått mest uppmärksamhet av er på sajten. Redaktionen har sedan tyckt till och betygsatt sina förväntningar på titlarna i form av "Hot or Not"-mätaren. Resultatet ser ni indertill.

Nå, vilket spel ser du mest fram emot i februari?

[video=10751]

Beror på väldigt olika spelsmak mellan USA och olika länder i Europa. Twisted Metal, precis som du säger, är väldigt mycket ett amerikanskt fenomen och serien har aldrig varit i närheten av lika stor här som borta i staterna. Inte för att det är nån sto... 02/02 Mehh.. Syndicate kanske. Den här månaden är ju det ju Crusader Kings 2 som gäller! http://www.youtube.com/watch?v=3kX5ggw5AIU 02/02 inget spel med snygg gothbrud som huvudperson i år? isf håller jag mig till swtor ;) 01/02 Jaaa, den där modden hade jag glömt bort! Från skaparen av Afraid of Monsters! Han är riktigt jäkla grym på att göra läskiga och bra mods. Hade det funnits någon rättvisa i världen så hade han sagt upp sig från Dice och skapat en egen studio, han kunnat... 01/02 Var lite småsugen när jag först hörde talas om det, men det verkar bara bli ett Fable fast med ett flashigt stridssystem. Nä, rätt sorgligt att det enda spelet jag verkligen ser fram emot 2012 hittils är en Half-life mod... https://www.youtube.com/embed... 31/01 Testa spela demo till PC. Det är INGEN höjdare. 31/01 Kan någon vänlig själ förklara hur "Hot or Not" mätaren fungerar? Det står ju något i still med "Fz meddelar hela tiden hur rätt/fel ni har i era åsikter" Så ta soulcalibur som ex, det fick ju ganska lågt, betyder det att "Vi" tycker spelet värkar aweso... 31/01 Jak & Daxter HD 31/01 Nu känner ju jag att jag måste tänka mig för innan jag läser artiklar här, Vill ju inte att "fel" spel får min ofrivilliga röst igen. Visst borde väl t ex The Darkness 2 klassas som en skapligt het release ändå? 31/01 För mej blir det inga här utan Catherine(ps3) den 10 feb? Och lite vita spel Uncharted: Golden Abyss WipeOut 2048 & Little Deviants den 22 feb 31/01
Skicka en rättelse