"Vi vill se Episode Three", skanderar en fanskara på 29 000 spelare och tar saken i egna händer.

På lördag planerar 29 000 medlemmar (de blir fler hela tiden) av den här Steam-gruppen att spela #Half-Life 2 tillsammans. Givetvis handlar det om en singleplayer-upplevelse men det hindrar inte fansen från att njuta av den unisont. Om du vill kan du också vara med.

Syftet (om man nu behöver ett sådant för att spela en av världens mest älskade shooter) är att skicka Half-Life 2 till toppen av de mest spelade titlarna på Steam och tydliggöra för Valve hur många spelare som vill se #Half Life 2: Episode Three.

Nu är #Valve med Gabe Newell i spetsen säkert medvetna om längtan, men den här gruppen hoppas framföra budskapet på ett mer uppskattande vis.

– Istället för att anstränga oss på ett respektlöst och negativt sätt, har vi beslutat oss för att få Valves uppmärksamhet genom att leverera ett enkelt meddelande: Era äldsta fans vill se bättre kommunikation från er sida, skriver gruppen på sin sida.

På lördag klockan 20:00 är det dags för spelarna att på nytt spela Gordon Freemans älskade äventyr. Vill du vara med och stödja syftet – eller spela om ett fantastiskt äventyr – gör du rätt i att bli medlem av Steam-gruppen.

Källa: PC Gamer

Skicka en rättelse