Det kooperativa fyrspelar-demot finns nu tillgängligt via Xbox Live, ta dig ett bett! Playstation 3-varianten att vänta imorgon.

Svenska #Starbreeze Studios nyversion av #Syndicate släpps mot slutet av februari, men redan nu kan du prova på ett kooperativt demo för upp till fyra spelare om du innehar en Xbox 360 och ett guldkonto. Om du istället vill prova på liret till Playstation 3 får du gott vänta till imorgon, alternativt ta dig an amerikanska PSN senare ikväll.

Om du däremot är mer sugen på att lira till Windows lär du få vänta till slutet av februari, och då i fullversionsform (såvitt vi vet). Och nej, Starbreeze är inte rädda för shooter-motståndet.

Spana in den senaste kooperativa trailern nedan.

[video=10694]

Kul spel, klart värt att testa demot :) 02/02 Tycker demot var galet tråkigt. 01/02 Jaha, blir ingen förhandsbokning för mig då.. Starbreeze sviker verkligen grunden för alla spel idag - PC-spelarna. Skulle vilja se var spelindustrin var idag utan spel, eller konsoler för den sakens skull, då de inte skulle existerat utan en spelindust... 01/02 Spelade demot igår! Grymt bra och över förväntan!!! Det finns helt klart en del "Syndicate"-känsla över det.Som gjort för online-spel! Det blir ett solklart köp!!! 01/02 Ja det är tid, herr friman. Origin fungerar ju bra och har tagit bort sitt spionmeck från Eulat, så nu är "faran över", iaf lika mycket som för alla andra tjänster. Att skippa ett bra spel pga hur man får tag i det känns lite konstigt, som att "jaha kan... 01/02 Lirade det igår, jag och någon snubbe som kallade alla för nigga ownade Colonel Garbon! Det var ganska roligt :D 01/02 Med det resonemanget skulle aldrig Mario Kart funnits - och världen skulle vara mycket sugigare. 01/02 orkar inte koppla in xboxet -.- får ta å vänta tills imorn ist då ;) 31/01 Jag var där för Syndicate på Amiga, och sedan PC för att svära åt hur svårt American Missions var, och det här är förtjänt av Syndicate namnet. Det är Syndicate med en betydligt modernare tappning, ur första-persons vy, med springaskjuta gameplay, istäl... 31/01 Syndicate har aldrig varit pc exklusivt syndicate släpptes till : Amiga, Amiga CD32, PC, Mac, Sega Mega Drive, SNES, 3DO, Atari Jaguar, Acorn Archimedes, NEC PC-9801 själv hade jag amiga 500 utgåvan när det begav sig. och Syndicate världen fungerar fint... 31/01
Skicka en rättelse