I dag släpps Final Fantasy XIII-2 och Square Enix planerar för spelets dlc-framtid. Första paketet släpps redan nästa vecka.

Den 7 februari släpps #Final Fantasy XIII-2:s första dlc till Xbox 360. Dagen därpå kommer det till Playstation 3. Det nätta paketet innehåller en strid kallad "Lightning & Amodar". Tanken är att spelarna i fortsättningen kommer få tillgång till fler strider mot fiender kända från seriens tidigare delar. Vinner du kampen kan du också rekrytera just den fienden till ditt sällskap.

Square Enix har också bekräftat att de planerar fler storyepisoder för några av spelets viktigaste karaktärer, men vilka detta rör sig om är oklart. Inte heller vet vi hur mycket dlc-paketen kommer att kosta.

Framtiden är alltså något oklar för FFXIII-2 men klart är att spelet släpps idag och att vi har lanseringstrailern.

[video=10752]

FFXIII-2 Ää faktiskt ett sjukt awesome spel. Jag älskar det. Story-episoder... Hoppas de är billiga iaf. Spelet kändes långt inte för att storyn var lång utan för att det finns så jävla mycket att göra i spelet. I löv it 08/02 Bra smak ;) Ungefär som de personer som faktiskt tycker Mcdonalds är sjukt jävla gott :D 02/02 Fast denna gång har de ju gått ut med ett lägre pris för själva spelet vid release... så det känns ju inte direkt som de "mjölkar". Grymt bra spel i övrigt, gillade man FF XIII så kommer man garanterat gilla detta då det har förbättrats på många sätt. 02/02 Har lirat nu i 6 timmar och det är helt fucking awesome. Det finns ingen ursäkt att plocka bort saker från spelet för att ta betalt för det en vecka senare. Men spelet i sig är det bästa Final Fantasyt jag lirat på snart 10 år. 01/02 Det är segt precis hela tiden, så du lär nog inte tycka det blir bättre 01/02 Spelar ff13 nu och fy helvete vad seg början är att jag nästan vill slänga spelet sönder och samman. 01/02 Jag gillar DLC, men då ska det vara något som tillför något nytt. Att release-datumen är så pass nära varandra tyder bara på detta är något som förmodligen var med i slutproduktionen men att de valde ta bort det och låter folk betala extra för det. Spel... 01/02 Kan hålla med om den biten men ändå glad att de släpper materialet som DLC istället för att slänga det i papperskorgen. 01/02 ...vafan, borde ju varit med i spelet 01/02 DLC som detta borde ha varit i spelet så du skulle fått mer att spela från första början, men eftersom folk är villiga att köpa DLC så hackar de ner spelet i bitar och säljer. 01/02
Skicka en rättelse