Pc-spelarna tvingas vänta tre månader längre än PS3- och 360-spelarna.

#Prototype 2 släpps i slutet av april till Xbox 360 och PS3. Pc-spelarna tvingas vänta till den 24 juli, låter #Radical meddela via sin facebook-sida. Någon orsak ger de inte utan säger att fler detaljer snart kommer.

– Radical Entertainment har alltid varit extremt måna om alla våra fans och vi ville att ni skulle höra nyheten från oss först.

Förlåter dem ifall det resulterar i ett välpolerat och bättre spel. Få se... 02/02 Håller med, ettan var riktigt kul om än det blev lite tjatigt i slutet, mer variation tack. Sen piratas det långt mindre på "andra plattformar" och försäljningen på de andra (aka konsolerna) är fortfarande sjukt god. Skulle försäljningen minska drastisk... 02/02 Själv älskade jag ettan, men smaken är väl som baken.. Trist att det alltid blir PC som blir lidande. Det piratas ju friskt på alla plattformar ju. 02/02 +1 Jag älskade konsoler förr i tiden för det kändes som spelen verkligen passade på konsolerna. De flesta fps spelen spelades på pc, medan annorlunda actionspel och plattform dominerade konsolerna, åtminstånde bland alla gamers i min skola. Men det var... 01/02 Förvånar mig inte. Dels så publiseras detta utav activision (usch) samt första spelet var så konsolifierat att det var skandal. Det hade potential men... 01/02 Inte försenad, utan fördröjd med vilje, pajasar... börjar lessna på spelandet nu, man får bara förseningar och halvfabrikat ala konsollport. Allt va bättre förr! 01/02 Att vänta med pc releasen är ju standard nu, inte för att det gör mig något =) Tvärt om så är det ju kanske bättre för alla, för då kanske de lär sig att kassa spel säljer kasst och slutar skylla på piraterna.. 01/02 Lagom tid med att hova in pengar från konsollerna och se om det säljer bra... *host* *host*...... 01/02 Ettan var väl skit ändå om jag minns rätt, så ingen förlust. 01/02 Pft, Activision. 01/02
Skicka en rättelse