Mindre än ett år efter sitt släpp når Rift version 1.7 och låter alla spela hur mycket som helst, så länge man håller sig under nivå 20.

#Trion låter glatt meddela att #Rift snart tar sig an version 1.7, och med det ges även möjligheten för alla med Trion-konton att prova på spelet till och med nivå 20 via Rift Lite. Det gick snabbt för dem att anpassa sig till prova-på-tänket, då exempelvis #World of Warcraft tog hela sex år på sig att börja med samma sak. Å andra sidan är det en helt annan spelplan i dagens läge, inte minst med tanke på #Star Wars: The Old Republic som ny potentiell jätte på marknaden.

Version 1.7 har fått sig det charmerande namnet Carnival of the Ascended vari Trion menar på att det mesta ska ha blivit smidigare, och då med betoning på PvP. Missa inte heller de nya svåra dungeons som tillkommer. Du kan även gifta dig med en annan spelare om lusten skulle falla in och det finns till och med äventyr för två spelare som ni nykära kan ta er an.

Kommer du att prova på Rift, för första gången eller igen, tack vare denna möjlighet? Version 1.7 och Lite drar igång inom kort.

Skicka en rättelse