Den galaktiska mmo-satsningen från EA och Bioware närmar sig 2 miljoner spelare, men är fortfarande långt ifrån World of Warcrafts siffror.

#Star Wars: The Old Republic spelas av 1,7 miljoner aktiva spelare. Samtidigt meddelar #EA att spelet har sålts i 2 miljoner exemplar.

Det är visserligen inte i närheten av argaste konkurrenten #World of Warcrafts drygt 10 miljoner konton men EA och #Bioware kan konstatera att deras jättesatsning redan blivit en miljonsuccé.

EA har tidigare sagt att det krävs 500 000 spelare för att det ska "flyta på" och att allt över 1 miljon är vinstinbringande. Siffror som alltså med bred marginal har överträffats.

Tack till anon18948 för detta #nyhetstips!
Jag spelade cirka 1 halv månad sen gav jag upp. De för likt WoW, de står jag inte ut med att spela en gång till. SWTOR kommer floppa, de jag helt övertygad om. För lite end content, och för mycket buggar de kommer kosta dem kunder vilket dem inte verkar... 14/02 This 03/02 Gav spelet en 4 av 5. Som många andra här tycker jag att end-game är riktigt tråkigt men levlandet var grymt... Bättre än WoW om jag ska vara helt ärlig. 02/02 Om du faktist går till ea och läser anteckningarna från samtalet kommer du se att han till och med säger att siffrorna gäller dagen för investors call. Alltså 1 februari, eller kanske var det 31 januari, orkar inte räkna in tidskillnaden. 02/02 Oh ja visst var de aktuella, DEN 31 DECEMBR 2011! 02/02 haha eh va? , det verkar ju mera fattigt av spelet att många redan klagar på end-gamet, speciellt ett MMO en månad efter release... och spelet är riktigt fattigt, iaf på PVP sidan tycker jag . 02/02 Nja som en del säger på forumet du referar till. Siffran angavs under ett "investors call". Om de där säger "nu/has" så måste det vara aktuella siffror. 02/02 Sajten du refererar till består utav oseriösa bluffmakare vars försäljningsstatistik inte går att lita på överhuvudtaget. Jag förstår att det kan finnas intresse för en sajt som listar försäljnings-data, men det finns en anledning till att Vgchartz är... 02/02 Är spelet bra, JA upp till en viss förväntningsnivå... Att spel inte kan innehålla allt det man vill beror oftast på en av flera saker, 1. det går inte att införa all, som alla vill ha det. 2. Det är omöjligt att uppfylla varje människas dröm och fantas... 02/02 Spelet har INTE 1.7 miljoner spelare, rapporten är från över en månad sen, strax efter launchen. Det finns en anledningn till att forumen är fulla av folk som ber om server merges. 02/02
Skicka en rättelse