En ny trailer och en bunt skärmdumpar tar oss med till staden Riverspring i rollspelet Game of Thrones.

I dagens film- och bildkavalkad av #Game of Thrones får vi först och främst besöka staden Riverspring som beskrivs som en plats med stora bekymmer. Ungefär så som läget brukar vara i fantasyberättelser.

Rollspelet är en parallellhistoria till romanerna i serien A Song of Ice and Fire och släpps till pc, PS3 och Xbox 360 "tidigt 2012".

[video=10763]

Har tyvärr inga förhoppningar på detta spel vilket är synd då serien är grym (har inte läst böckerna). Den ultimata studion för att utveckla detta spel hade ju varit CDproject, de kan sin grej om mörka politiska historier i gråzonen där det varken finns... 03/02 Here's hoping it wont suck 02/02 Älskar tv serien så jag måste fan testa det :) 02/02 Älskar Game of Thrones. Dock... Tveksam voice acting och till synes hopplöst förlegad grafik, trots godays. Såg ni det oanimerade blurriga low poly-ansiktet på snubbens dotter (till synes en huvudperson)? Hon verkar fatta alla beslut utom grafisk design... 02/02 Kort trailer för spelet javisst, men det kommer väll fler. Sen om spelet håller en någorlunda likvärdig standard som serien så kommer det vara ett mer än underhållande spel :) 02/02 Det filmklippet kommer jag glömma snabbt. Inget värt att minnas ens för en timma. 02/02 Stackarn som låg död borde nog ha tvättat nedre lite oftare, ringbrynjan stod ju rätt ut :) 02/02 Jag sågar verkligen inte spelet, faktum är att jag är något intresserad vad det här kan leda till. Jag ifrågasätter bara vilket syfte den här trailern fyller. 02/02 Det är inte spelet i sig jag kastar paj på (mmm... gott!) utan snarare en rätt torr trailer. Hoppas så klart att spelet blir episkt/kul/matigt, som alla rollspel bör vara. :) 02/02 Jag mins en intetsägande trailer! "You should have acted. They're already here. The Elder Scrolls told of their return..." så... kan vi låta pajkastningen vänta tills efter release? 02/02
Skicka en rättelse