Idag kostar produktionen av introfilmerna till många spel säkert mer än vad hela utvecklingen gjorde för tio år sedan. Resultaten är också ofta ögonbländande och #Turbine Entertainment verkar inte göra någon besviken med det som möter dig första gången när du startar #Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar.

Kan du inte bärja dig till den 24 april då servrarna slår upp portarna kan du se filmen redan nu, antingen direkt i din webbläsare eller genom att tänka hem 67 MB från vårt raska filarkiv.

[v=251]

Tack till Snatte för detta #nyhetstips!
med en beta får man ju känna på hur spelet är och eliminera buggar och liknande. Hade jag kunna testat vanguard innan release hade jag inte lagt 400 bagare på det när det släpptes (inte för att det är dåligt men för att min dator inte pallar det). 06/04 en beta är inte tänkt för att du ska få testa hur spelet är, tanken är att hjälpa utvecklarna med spelet innan releasen... du syftar på en trial vilket säkert kommer iom releasen, alternativt kort därefter 05/04 hmm var ingen vidare imponerande introfilm :/ 05/04 Fick aldrig känna på Betan så tji fick dem. Ingen Betatest = Inget köp. Vad fan ska man köpa grisen i säcken för? *fnys* 05/04 WoW-kopian i LOTR-miljö? lol börjar bli lite patetiskt att allting jämförs med WoW som inte direkt har något själv att skryta med att dom var "först" med. Det är snarare frågan om att hitta rätt komponenter från andra spel numera i rätt kombination :) 05/04 Tycker det är trist när dom släpper introna så man kan se dom på nätet...vill ha det som något att se fram emot när man väl köpt och installerat spelet. Numera har fan halva världen sett introt långt innan spelet är släppt. 05/04 Njaa... introt gjorde mig inte mer sugen på att köpa den här WoW-kopian i LOTR-miljö. ;P 04/04 Underbart! Var med på betan. Blir ett riktigt bra spel. (hoppas bara alla woware håller sig borta :P ) 04/04 Hmm, njaaa.. Nej tack. :) 04/04 Ska det där vara lockande...? Man tycker ju att ett spel som detta borde ha ett intro på samma nivå som t.ex. WoW. :P 04/04
Skicka en rättelse