Färgsprakande strider och gigantiska monster är vad som väntar i detta februari-aktuella fantasy-rollspel.

Den nionde februari släpps fantasy-äventyret #Kingdoms of Amalur: Reckoning – det gemensamma kärleksbarnet som Elder Scrolls-veteranen Ken Rolston, fantasy-författaren R. A. Salvatore och Spawn-tecknaren Todd McFarlane pusslat ihop. Nyligen uttalade sig utvecklarna om att deras största oro inför Amalur-släppet var att "folk inte hade spelat klart Skyrim än", eftersom de ser sig som en direkt konkurrent till #Bethesdas jätte.

Har du hunnit tröttna på Skyrim än, och törstar du efter något nytt? Törstar du efter Kingdoms of Amalur, kanske? Om du inte redan gjort det så kanske du borde dra ner Amalur-demot och få en Mass Effect 3-bonus på köpet. Men spana in lanseringstrailern hos FZ först, innan du tar några beslut om att belasta bandbredden!

[video=10767]

Just ja, utvecklarna har beslutat låsa singelspelarmaterial för att motverka begagnathandeln. Det verkade inte vara ett helt populärt beslut att döma av spelarnas respons.

Spelade en liten bit av demot och retade mig som fan på vissa delar. Smaklös flört med Planescape, när man rullas in död på en brits och dessutom heter Fateless One. Usel grafik, med den där äckliga mysfaktorn man avskyr i Fable. Man kan inte byta rakt... 03/02 Jag gav in och förbeställde det för 213kr på cjs-cdkeys. Alltid något tills ME3 kommer ^^ 03/02 Lite små mysiga boss strider var väll det som kanske lockade mig ur den videon, men annars vetefan. 03/02 Första som händer är att demot hänger sig, bra start! 03/02 IGN har en nio sidors preview-recension för er som vill läsa: http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1216517p1.html Och för er som inte orkar läsa allt eller klicka på länken: Indeed, there remains plenty that I still have to delve into with Reckoning. But... 03/02 Kan man bara spela i tredjeperson? Jag hoppas man kan spela i förstaperson. "Har du hunnit tröttna på Skyrim än, och törstar du efter något nytt?" Mja, nu när modverktygen står för dörren så kommer spelet bara att bli intressantare dess längre tiden går... 03/02 Känd bugg, finns en grej att klicka ur i options, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter nu. 03/02 Släpps Recensionen av spelet officielt idag? Med tanke på att IGN lägger ut den ikväll. Förbokat exemplar! 03/02 Så knäppt, laddade ner demo och startade, fungerade prima i alla menyer osv men när man väl skulle börja spela så ser jag endast radar/map och resten av bilden är det bara svart runt om :S alla andra spel fungerar prima för mig, mw3, bf3, assassins cree... 03/02 http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/720311/kingdoms-of-amalur-demo-glitches-curt-schilling-apologizes-for-buggy-demo/ :( så kan det gå när EA partnership är på. 03/02
Skicka en rättelse