Tanka hem det supersvåra Jagged Alliance: Back in Action-demot på studs, käre pc-soldat!

En demoversion av kommande #Jagged Alliance: Back in Action har dykt upp via Steam och på annat håll. Demonen väger in på 354 MB och innehåller en tutorial och banan "Laboratory in the Orta-Swamps".

Den tillgängliga banan ska tydligen vara megasvår, enligt alla som redan hunnit slanga hem och börja kriga. De har återvänt tillbaks till internet med berättelser om tårar och ond, bråd död. Då återstår frågan: är du tuff nog att övermanna Jagged Alliance?

Pc-exklusiva Jagged Alliance: Back in Action släpps den sjunde februari och är senaste delen i en klassisk serie som många pc-lirare håller nära hjärtat.

Tack till anon1001 för detta #nyhetstips!
Buggar fanns det eftersom dom uppdaterade ju demot. Dom flyttade också startpositionen lite i demot då man kunde bli upptäckt det första som hände. Vilket inte är så kul om man aldrig spelat spelet förut ;) 14/02 Jag har nu spelat 3 uppdrag i fullversionen och jag får säga att jag tycker det är kul. Jag prövade aldrig demot men fullversionen är iaf inte toksvår. Det finns ett par små saker jag stör mig på men överlag är det riktigt roligt. Den "taktiskt" paus... 13/02 det som chockade mig mest med demon va att det flöt på klockrent i vad som kändes som 60+ fps utan att hacka nånstans eller ha tearing .. uppenbarligen programmerare som inte är helt värdelösa .. sen om det har buggar eller ngt kan jag inte svara på ..... 10/02 Någon som inhandlat fullversionen och kan ge någon kommentar? 10/02 Ett 20 minuters klipp med detta spel. Han verkar kunna spelet väldigt bra http://www.youtube.com/watch?v=iaQwyB2r80g Fick precis en uppdatering av demot. Vet dock inte vad som är ändrat 09/02 Verkar som att jag var en av få som verkligen gillade demot. Bra (men småbuggig) tutorial, det viktigaste gicks dock igenom grundligt. Toksvårt demot, jag dog direkt första gången, andra gången hanterade jag det som JA2 med nästan enbart "plan & go" och... 06/02 Gillar detta riktigt mycket! Saknar också det turbaserade men får hoppas att dom lägger till det, eller iaf en slowmotion funktion så att man hinner med lite. Fixar dom dessutom så att man ser vad både fienden och sina mercenarys ser så blir allt så myc... 05/02 Saknar turbaserade versionen väldigt mycket efter att ha testat detta. Visst man kan pausa med mellanslags tangenten, men det är inte alls samma känsla som tidigare spelen. Tutorial delen var buggig då jag inte lyckades slutföra den och uppdraget var... 04/02 Jävlar vad svårt det var. eller så är jag duktigt kass. 04/02 Saknar fog of war, inte alls spännande när man kan se alla fiender hela tiden. Hur tänkte dom där egentligen? 03/02
Skicka en rättelse