Nu är dagen snart äntligen här! Den 16 februari är datumet många pc-spelare suktat efter i åratal...

Utvecklarna #Remedy Entertainment avslöjar att pc-versionen av #Alan Wake släpps den 16 februari via Steam, och vid ett senare datum även till andra online-butiker. En fysisk, boxad utgåva är också på väg, men när? Ingen som vet, ingen som vet.

Steam-prislappen blir motsvarande 200 riksdaler eller däromkring, och då ingår fullversionen plus alla tidigare släppta DLC-paket. Remedy säger att Allan "äntligen kommer hem" och ber om ursäkt för väntan. Kan du förlåta dem?

De viktigaste förbättringarna till pc-versionen av Alan Wake

  • Experience Alan Wake’s Pacific Northwest in higher resolutions and higher fidelity than ever before

  • Refined and fully configurable mouse and keyboard support (or if you prefer to play with the Microsoft gamepad connected to your PC, you can do that too!)

  • A wide selection of customizable graphics settings and support for 4:3, 16:9 and 16:10 aspect ratios

  • Multithreaded engine that takes advantage of quad core CPUs

  • Additional features our fans have sought after, such as field of view adjustment as well as “hide HUD”.

  • Works with AMD Eyefinity 3D 3-screen mode

  • Works with NVIDIA NVISION2 Stereoscopic 3D

På bild: den förlorade sonen är äntligen hemma igen.

Tack till Mjauv för detta #nyhetstips!
Gaaah det heter Alan Wake! 2 ord, det borde du veta om det är ett av dina favoritspel från det året. 03/02 Kort & gott så är det bra med ursäkter men när de läggs fram utan orsak så vet vi att det kommer hända igen. Så tack Remedy för ert 3D stöd på tre skärmar. Säkert någon där ute som kommer ha roligt med det, resten hade jag förväntat mig i ett spel som... 03/02 Precis så här tänker jag också. Även om detta låter jätte bra, välpolerad pc release med extra saker som inte 360 versionen hade, så kan man uppenbarligen inte lita på Remedy. jag är tveksam, å ena sidan vill jag köpa Alan Wake till pc för att det kansk... 03/02 Du är ett troll ja, i varenda tråd så ser vi liknande kommentarer från dig där du skriver något bs i syfte att hetsa folk i kommentarerna. Hade jag varit admin hade du varit bannad för länge sedan. 03/02 Håller mig skeptisk, remedy ljög för oss förut, finns säkert någon hake med detta. 03/02 Verkligen inte. Remedy ska vara glada om någon överhuvudtaget köper den här skiten, med tanke på hur de blåste pc spelarna där deras riktiga fans en gång fanns. Men du vet förmodligen inte ens vad jag pratar om. 03/02 Det var värst vad ni lägger ord i munnen på folk ( Tycker ni det är "moget" att försöka prata negativt om folk på det viset? ). Jag köper alla mina spel själv och har gjort så sedan commodore-tiden. ( jag har haft egen ekonomi och boende i snart 20 år... 03/02 Jag var jädrigt skeptisk när jag hörde att Alan Wake skulle komma till PC. Mest då jag vart så besviken på hur det gick från PC till 360 excklusiv titel och sen var de jädrigt kasst tyckte jag. Men nu när man ser detta och bara 200kr? Kanske blir ett... 03/02 Ja, du vet lika väl som jag att inga spel släpptes under det året. 03/02 Kom igen, har sett dig basha PC användare så fort du får chansen. Du är född 78, kanske hög tid att växa upp? Ontopic: 200 kr bara! Bra Remedy! 03/02
Skicka en rättelse