Med nästan fem miljoner sålda exemplar var Team Bondis polisdrama klart mest framgångsrika nya varumärket i USA.

Nästan fem miljoner boxar av #Team Bondis fullständigt briljanta noire-äventyr har sålts hittills, avslöjar #Take-Two. Det innebär att spelet är det bästsäljande nya varumärket i USA under fjolåret.

Take-Two har också avslöjat försäljningsinformation från några andra titlar ur utgivarens portfolio. #Red Dead Redemption med tillhörande DLC-tillägg har totalt sålt i 13 miljoner exemplar, och #NBA 2K12 ligger på strax under fyra miljoner.

Take-Two-chefen kommenterade inget nytt om #Rockstars hett efterlängtade #Grand Theft Auto V, mer än att utvecklarna gör "stora framsteg".

Jag köpte det på Steamrean och jag måste säga att jag såhär i efterhand nog skulle ha avstått från köpet. Det var lite kul de första uppdragen men sedan blev det repetitivt jävligt fort och jag ledsnade ur ganska snart därefter. Det tog mig 24 timmar... 06/02 Jag begriper inte hur det gick till. Ett deckarspel med noll krav på hjärnverksamhet. Alldeles för lätt och förhören är bara fåniga. Men nu för tiden verkar folk inte vilja tänka utan spelen ska vara så lätta som möjligt. 05/02 Grejen är ju den att jag gillar story, men när jag letar efter bra stories så håller jag mig inte bara till tv-spel, utan utforskar filmer och böcker också Jag hade inte haft något emot att spelet känns som en tv-serie om det hade haft bra gameplay, men... 04/02 Ett av de bästa spelen förra året, trots att valen man gör inte påverkar grunden i varje fall. Men huvudsaken är att det KÄNNS som att de gör det. Dock finns det inte mycket som gör att man spelar det en gång till (om man inte bara MÅSTE fråga rätt fråg... 04/02 Provade det men tyckte det var sådär, förhören är rena gissningsleken. Dessutom så saknar det fungerande sparsystem, vilket leder till att jag måste spela om 30 minuter varenda gång det kraschar. 04/02 "Grattis! Ni gjorde spelet som sålde bäst under 2011. Synd bara att ni gick i konkurs..." 04/02 Lätt värt pengarna, en utav mina favorit spel 2011, och nu kan man köpa complete edition med extra missions 04/02 Folk tycker olika. Så enkelt är det.. Jag tror det hela bottnar i om man gillar spel som är story fokuserade eller spel som inte är det. Jag får inte ut något av att döda 500 terrorister jag inte ens känner eller spendera 8h timmar på att bara gå runt... 04/02 Hur gick det med Team Bondi egentligen? Vill ha för mig att jag läst om att de var nära att gå i konkurs. 04/02 Fanns en bugg på det "avsnittet" med luffaren, sjömannen, etc där man skulle hitta en bil och förfölja den. Det var typ en känd bugg att den ibland inte dök upp och det hände mig tre gånger på raken. Fick läsa i en gamefaq vad man skulle göra för att... 04/02
Skicka en rättelse