Bioware säger att oavsett om du älskar eller hatar slutet i Mass Effect 3 så hoppas de i alla fall att du blir nöjd med att alla lösa trådar äntligen knyts ihop.

Slutet i #Mass Effect 3 kommer att göra en del fans förbannade, tror #Bioware. Samtidigt säger studions Mike Gamble att spelarna åtminstone ska vara glada för att alla lösa trådar kommer knytas ihop – det blir ingen jobbig cliffhanger som i säsong fyra av My Name is Earl, med andra ord.

– Vi har ett riktigt begåvat team med författare. Vi går igenom varje del efter del, och gör dem så bra och tillfredsställande som vi kan. Det [slutet] kommer göra vissa människor extremt glada. Det kommer också göra en del arga. Men det är en del av det, eller hur?, säger producenten Mike Gamble.

– Jag tror ärligt talat att spelarna kommer bli riktigt glada med sättet vi gjort det på. Du hade en del i det. Varje beslut du tagit kommer påverka hur saker och ting går. Spelaren är arkitekten för vad som händer.

Mike Gamble lovar att spelarna "ska få svar på allt" och alla frågetecken du kan ha efter att ha spelat de två första delarna. De beslut du tagit tidigare ska få ännu mer effekt i trean än hur dina val i ettan påverkade tvåan, påstår han också.

Mass Effect 3 släpps den nionde mars till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Är du sugen?

Skicka en rättelse