Drygt 40 procent av alla som köpt Star Wars: The Old Republic har gjort det via Origin, avslöjar Electronic Arts.

Ytterligare ett gäng utgivare har hoppat på Origin-tåget, avslöjar #Electronic Arts. Nykomlingarna är Focus Home Interactive, Iceberg Interactive, Strategy First, Macro Games, Selectsoft, Legendo Entertainment och #Alan Wake-utvecklarna Remedy. Totalt har Origin nu över 9,3 miljoner registrerade användare som spelar spel från 21 olika utgivare.

Drygt 40 procent av alla som köpt #Star Wars: The Old Republic har gjort det via Origin. Över en miljon spelar den framgångsrika titeln dagligen, som totalt har 1,7 miljoner aktiva spelare. Siffran innebär att #Biowares och EA:s storsatsning är det snabbast växande prenumerationsbaserade onlinerollspelet någonsin, ett faktum som gör att det säkerligen har en stor del i att Origin nu dragit in över 100 miljoner dollar i intäkter sedan online-tjänsten togs i bruk i juni förra året.

Använder du Origin och vad tycker du i sådana fall om EA:s online-tjänst?

Jag har principer som jag följer och står fast vid, du å andra sidan är en mentalt svagare person som böjer dig efter vad andra vill. En förlorare helt henkelt. Nej, jag är antikommunist. 17/04 Gör du så, vi andra (som redan mognat nog för att inse att man inte kan hata företag för att de är kapitalistiska) köper fritt deras spel och njuter av imponerande spel. Men stå du utanför, inget oss emot om du står utanför och klagar på att EA vill tjä... 16/04 http://www.mediabistro.com/fishbowldc/files/2012/01/derailed-300x170.jpg 05/02 såå typ 40 % av de som köpt TOR är idioter alltså tips: köp dina Originspel via andra digitala tjänster och du kommer undan med halva priset istället för Origins ockerpriser 05/02 Gillar inte Origin... men får väl ändå se detta som något positivt. Även om jag är en flitig Steam användare så är det inte bra med Vavles järngrepp på digital distribution på PC. Lite konkurrens är alltid bra. 05/02 Du är inte riktigt med på banan här. 05/02 Man kan ju förstå att folk blir hatiska när man köper ett spel(som INTE är i något betastadie) Sedan för att spela spelet krävs en tjänst som inte fungerar och gör att det tar längre tid att komma igång att spela etc. Förr i tiden var det bara att dra... 04/02 Folk ogillar program som använder mycket resurser i onödan. 04/02 Hahaha patetiskt. Ni sitter med en quad-processor och har massvis med grejer öppna, men en liten origin-ikon är för mycket för er :D 04/02 Funkar fint för mig. Det har aldrig crashat och drar väldigt lite minne i bakgrunden. Det enda jag stör mig på är att den altid talar om när den körs i bakgrunden (vilket är hela tiden)... 04/02
Skicka en rättelse