Det är inte en hatt eller ny karta utan något mycket häftigare än så, retas Valve om sin hemliga hemlighet som inte ens de själva känner till.

#Valve brukar få kritik för att de är så hemliga angående pågående och framtida projekt, men nu har studion tagit hemlighetsmakeriet till en helt ny nivå. Just nu arbetar #Team Fortress 2-folket på en "riktigt cool" nyhet, men inte ens Valve själva vet vad som är på gång eftersom utvecklarna inte vill säga nåt.

– TF2-teamet jobbar på något helt nytt för 2012. Vi kan inte berätta vad det är, eftersom de inte säger något till oss, det enda de säger är att det inte är en hatt, inte en karta, och stick iväg, skriver Valve skämtsamt.

– Baserat på detta kan vi bara utgå ifrån att TF2-teamet arbetar på någon ogudaktig hattkarta-hybrid, som du kan ha på huvudet samtidigt som du springer runt i den. Du hörde det här först. Och sist, för de sade just till oss att det inte stämmer heller. Men det är riktigt coolt.

Team Fortress 2 är en förstapersonsskjutare som är gratis att spela och titeln innehåller massor av hattar. Vad tror du att Valves Team Fortress 2-team har i görningen?

Skicka en rättelse