Efter fansens ramaskri kring den extremt "buggtäta" Mass Effect-boken backar nu Bioware. Blir det tippex måhända? Nej, men framtida utgåvor blir mindre kaotiska.

Första februari kunde vi rapportera om att Mass Effect: Deception, den senaste boken baserade på #Biowares populära spelserie, var proppfylld med rena felaktigheter. Exempelvis är det inte särskilt ofta karaktärer blir sex år äldre på bara tre år. Bioware har nu officiellt medgett att det gått lite fel och således kommer de fixa till framtida upplagor av boken. Nedan kan du spana in Chris Priestlys uttalande:

– Mass Effect-fansen har frågat efter en kommentar om den senaste oron kring Mass Effect: Deception. Vi har lyssnat och har nedstående svar på problematiken.

– Teamen på Del Rey och BioWare vill skicka ut sitt ödmjukaste förlåt till Mass Effect-fansen för felaktigheter och missar som infinner sig i senaste romanen Mass Effect: Deception. Vi arbetar i nuläget på en del förändringar som kommer infinna sig i framtida utgåvor av romanen.

– Vi skulle vilja tacka alla Mass Effect-fans för deras passion och dedikation till den här alltjämt växande världen, och vill klargöra att vi lyssnar på den och att vi ser väldigt allvarligt på det här problemet.

Google-dokumentet som visar upp alla fel stoltserar nu glatt med att de vann. Hurra. Medan andra bränner sina böcker.

Skicka en rättelse