Innehåller enbart singelkampanjen.

Åsikterna kring #Id Softwares efterlängtade actionpangare #Rage var ganska spridda när titeln lanserades i höstas, men FZ var på det stora hela nöjda med vad vi fick. Nu finns en Mac-version att köpa för er som saknar Windows, men tyvärr innehåller Rage: Campaign Edition endast singelkampanjen och inget mer.

Nåja, som en virtuell make-up-kyss från utgivarna #Aspyr ingår i alla fall en del bonusmaterial som tidigare varit exklusivt för Rages Anarchy Edition, så samtliga Mac-ägare som inhandlar Rage får leka med ett par extravapen och de unika Wasteland Sewers-uppdragen.

Systemkrav

Är du sugen på att lira Rage till din Mac, och är avsaknaden av flerspelarläget en fläskig nagel i ditt onda öga?

har inte spelat klart spelet med tiden jag har spenderat i spelet har ägt! längtar tills jag kan komma hem till sverige och spela klart .. 07/02 Varför är Rage det sämsta spelet i modern spelhistoria och varför ska isf en av världens bästa studios gå i graven för att de släppt ett dåligt spel? Rage var fjolårets största spelupplevelse efter Skyrim. Storyn och questingen är enkel, lätt att följa... 06/02 verkar inte, på listan, som att min 2011 macbook stöds, så då får de väl va, finns de inga demos? hade vart kul att testa spela på mac ngn gång (bara bootcamp hittills) 06/02 Id får inte konka. Då får världen inte Doom 4. Har alla missat att alla Macar numera är en PC? Bara att kasta i Windoze & tuta/köra. Men prestandan lär vara lite sämre. 05/02 De har redan fått avskeda lite folk så det går nog inte bra just nu. Med tanke på hur skit Rage är så förtjänar de detta. 05/02 Sämsta spelet i modern spelhistoria. Må ni kånka för detta, Id! 05/02 Rages multiplayer är ju bara lite fåniga bilrace. Spelet är till 99% ett singleplayer spel så vette fan hur det inte kan vara tillräckligt komplett för den som vill spela det. 05/02 Det är väl knappt nån som spelat rages multiplayer ändå så. 05/02 Jag blev peppad när jag såg att det hade släppts, men ångrade mig när jag insåg att multiplayer inte ingick. Antagligen hade jag aldrig spelat multiplayer ändå, men det kändes inte tillräckligt komplett. 05/02 borde funka bättre på mac som har bättre stöd för opengl 05/02
Skicka en rättelse