Bioware satsar på att varje vecka svara på spelarnas frågor samt släppa videoguider för att visa sin dedikation till fansen. Första videoguiden visar hur basic en videoguide kan vara.

#Bioware låter meddela att de varje vecka kommer lansera nya blogginlägg och videoguider för att ge #Star Wars: The Old Republic-lirarna mer eller mindre matnyttig information att lägga labbarna på. Första videoguiden kan du spana in nedan, där Eric Musco på Bioware går igenom hur du skapar din karaktär och snackar med datorstyrda figurer i världen.

Blogginläggen kommer svara på fansens frågor, samt delge folk vad utvecklarteamet sagt och tänkt i olika forumposter under den gångna veckan.

Mer information varje vecka, helt enkelt.

Way to miss the point. 06/02 Hade faktist varit tillräckligt för de flesta fans om de hade lagt mer tid på att faktist identifiera och lösa buggar. Att det har tagit 1.5 månader och de fortfarande inte har löst buggen med att alla vinster i warzones inte räknas samt att kills på... 06/02 Rausner: Den enes död är den andres bröd, så har det alltid varit och kommer alltid att vara! Så nu är du gud som vet allt som kommer hända i framtiden??? 06/02 "I feel a disturbance in the force..." Så länge vi som spelar, och så länge de som gör spelen är glada, borde alla vara glada? 06/02 Den enes död är den andres bröd, så har det alltid varit och kommer alltid att vara! 06/02 The Shock Doctrine, Capitalism: A Love Story, The Corporation några dokumentärer som beskriver hur kapitalism fungerar och vad det går ut på. http://www.youtube.com/watch?v=acLW1vFO-2Q Det är sjukt att tjäna pengar på andras lidande och död. 06/02 "Fokus-skiftet" kom inte ens på tal, förrän EFTER BF3 släpptes till allmänheten, och dom fick sina påstådda 5 miljoner ex sålda. Alltså har DICE ljugit från start till slut, att PC varit huvudplatformen, eftersom dom inte gav några indikationer på att... 06/02 Men jippi vilket givande inlägg från utvecklarna. Förutsätter de att folk är efterblivna eller förståndshandikappade? Kunde de inte börjat med något vettigare inlägg direkt istället. 06/02 Usch ja, det är ju fruktansvärt att vilja tjäna pengar.. Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy för sådana hemska människor! SWTOR är riktigt trevligt så jag hoppas och tror på spelet! 06/02 Awh, poor kiddo! Olaglig marknadsföring? ^^ Ett företags syfte = Tjäna pengar (EA som DICE..) Tjäna pengar = Göra spel till konsoler. 06/02
Skicka en rättelse