Bethesdas överraskning i samband med Creation Kit-släppet är gratis högupplösta texturer till pc-Skyrim – skynda tanka!

För ett par dagar sedan kunde vi rapportera att #Bethesda släpper Creation Kit-paketet till #Skyrim idag, och att de hade en alldeles speciell överraskning på gång också. Nu vet vi vad det är – högupplösta texturer für alle till pc-Skyrim!

HÄR tankar du hem paketet.

Notera att Bethesda tycker att din dators fläskighet bör överstiga de rekommenderade systemkraven, så att allt ska funka tipptopp efter du tankat hem och installerat.

Delge oss dina intryck kring de nya högupplösta texturerna i kommentarsfältet nedan, så vi vet om de är värda besväret att ladda hem eller ej.

Tryck upp de 3 första bilderna och jämför 1 och 3 med 2, 2 ser fruktansvärt mycket bättre ut! Kolla marken! 11/02 Ser betydligt bättre ut än vanilla och har betydligt bättre prestanda än HD 2K modden. Skillnad i utseende mellan modden och detta officiella paket lämnar jag dock till någon annan att prata om. 09/02 Märker en stor skillnad, speciellt på items. Danke Beth även om det tog ett tag. 09/02 PeTTs0n 2012-02-07 23:50:37 #32 raefzm88 skrev: För er som tvekar, jag rekommenderar det ej. 3.2gb ~ att ladda ned och installera, knappast värt det för den lilla skillnaden som blir - och detta kommer en entusiast. bjosarn skrev: Gör dom stor grej över... 09/02 Kanske man ska köpa spelet nudå... 08/02 Klart bättre. Jag märker också en prestandaökning. Framför allt när man precis klivit igenom en dörröppning. Nu är det faktiskt vackert...jag firar med en ny karaktär och en annan attityd till allt jag möter. 08/02 Satan vad alla gnäller bara för att bethesda gör sitt spel lite snyggare. Modda det själv eller ge fan i att spela det om ni är så missnöjda. 08/02 Med andra ord så räckte lågupplösta textures bättre av vad folk gnällde om vid release. Jag tycker det är märkbart snyggare, men skillnaden är inte stor, eftersom de flesta textures ser man faktiskt på håll (då högre upplösning inte spelar roll). 08/02 över 3GB nerladdning, märker 0 skillnad. iof var det en månad sen man lirade sist men det är inte next-gen texturer direkt. Marken och allt är precis lika lågupplöst som förut...vad är nytt? 08/02 Tips för er som inte köpt spelet men som ändå är sugna: Midweek Madness-pris på Steam idag. 33 % off = ca 288 SEK. Själv väntar jag nog tills priset sjunker ännu mer. 08/02
Skicka en rättelse