Ett pressevenemang går av stapeln om mindre än en månad, där årets EA-pangare kommer presenteras.

Mot slutet av 2010 släpptes senaste #Medal of Honor, vilket vi tyckte mycket väl om. Året därefter drog #EA och #Dice till med #Battlefield 3 (som vi gillade än mer!) vilket nyligen bekräftades ha sålts i över 10 miljoner upplagor. Årets förstapersonspangare från EA blir inget mindre än ett nytt Medal of Honor, som kommer visas upp för pressen så snart som 6 mars (tack Kotaku).

Faktiskt kunde redan vi i februari förra året rapportera att ett nytt Medal of Honor från #Danger Close var under utveckling och det sattes än mer i sten när samlingsutgåvan av Battlefield 3 förra hösten innehöll Medal of Honor 2-reklam. Huruvida Dice är inblandade i årets Medal of Honor är oklart då de utvecklade flerspelardelen till det första, men även om de själva kommer släppa något nytt nästa år. Den som lever får se, helt enkelt.

Vilken spelserie ser du fram emot mest i år?

Var inte snyggt öht, inte alls så snyggt som övriga UE3 spel! Gameplay var ju förjävligt! Spelade i början när man höll på flygfältet och fick kalla in understöd på fiendens mortar, det var så jävla dåligt gjort att jag slängde skiten. MOHAA är fan ett... 11/02 Personligen så tyckte jag MOH2010 var riktigt bra. SPn var mycket mer true to life än många andra, dvs inga kärnvapen, världskrig etc etc. Utan var en förbannat bra story som drg mig in. MP tyckte jag var förbannat kul, det var snabbt, kul spellägen och... 09/02 MoH var faktiskt inte så kul. Jag hoppades på BF 2143. 09/02 hoppas dom gör ett nytt WW2 spel istället skulle bli så MYCKET BÄTTRE OCH COOLARE 08/02 BF3 är snyggt men långt ifrån det bästa krigsspelet som gjort och absolut inget vettigt PC spel. I såna fall håller jag CS högre än BF solklart, angående cod håller jag med dig 4ran var det sista bra spelet i serien. 08/02 Dom ska göra ett nytt spel när BF3 inte ens känns färdigt? Undrar jag om det kommer vara lika fyllt med buggar och förbannat hemska "features". EA besudlar att de berör. 08/02 Är det gratis att göra spel? Eller varför kommer det ett till? 08/02 Snälla inget mer modern skräp.. Back to WW2 där medal of honor hör hemma! 08/02 Hur kan man inte gilla MoH när man ser detta!?! http://www.youtube.com/watch?v=yBLTSPbPDBY 08/02 Jag gillade att man steg iväg lite från det enormt överdrivna cod och gjorde spelet snäppet mer realistiskt(med hur dem pratade osv) 08/02
Skicka en rättelse