"Vem vet vad som kan hända", säger en källa hos Tim Schafers Doublefine.

Igår rapporterade FZ om att #Minecraft-skaparen Markus "Notch" Persson gärna vill bidra med stålar till Psychonauts 2. Nu tycks regelrätta diskussioner vara igång – åtminstone om man får tro en anonym källa hos Tim Schafers spelstudio.

– Tim och Markus är i kontakt. Vem vet vad som kan hända?, säger källan.

På Markus twitter skriver han att "han och Tim pratar via e-post", men också att ingen ska "få upp sina förhoppningar riktigt än". Men ja, samtidigt tycks han också oroad över att Tim Schafer ska råna hans lägenhet, så FZ råder dig att ta allt twitter-tjatter med en enorm skopa salt.

Psychonauts är ett sex år gammalt äventyr som uppnått något utav kultstatus för sin säregna charm och underfundighet, men titeln blev dessvärre ingen större hit bland den stora massan.

På bild: Minecraft-Notch – he's got a hat and he's not afraid to use it.

Jag har bara en sak att säga. GE MIG! 10/02 Jag älskar Notch! Han gillade orginalet och vill se en uppföljare men när ingenting händer så är han beredd på att ta saken i egna händer nu när han har råd. Det, mina vänner...är en sann gamer! 09/02 Det måste vara ett kickstarter-rekord! Extremt glädjande, underhållande att följa Tim Schafers twitter https://twitter.com/#!/TimOfLegend 09/02 Helt sjukt. De kom över sin 400.000-dollarsgräns på ynka sju timmar. Kampanjen är öppen 33 dagar till. Väss tangentborden och skriv en bannervärdig artikel om det här nu! :D 09/02 Äger första spelet men har inte spelat mer än ett demo på det. Stort fan av Tim Shafer, funderar starkt på att vara med och stödja det annars kommer jag tveklöst köpa det när det kommer i butik. De spel som Shafer varit delaktig i tillhör mina favoriter... 09/02 Samma känslor här, Double Fine skriver spelhistoria! Ett långfinger till alla stora publishers också. Önskar bara jag var rikare så jag kunde donera mer. $422.000 nu, kommer bara rulla på ännu mer nu när EU har vaknat! Fredrik pubba den här nyheten nu,... 09/02 Jag gav dem femton dollar utan att blinka, vem kan tacka nej till att vara med i en näst intill historisk händelse (över $350.000 inskrapat redan) och dessutom få spelet på Steam när det släpps? :) 09/02 http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure Stöd Double Fine och få ett spel på köpet! 09/02 GE ERA PENGAR TILL TIMS NYA POINT AND KLICK GAME NUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.kickstarter.com/projects/66710809/double-fine-adventure 09/02 Kärlekskram till Notch! 09/02
Skicka en rättelse