Vad är From Dust-paketet för något, och varför dyker det upp som DLC samma dag som Mass Effect 3 släpps i butik?

En Joystiq-läsare hävdar att han lyckats komma över ett kvitto för DLC-paketet From Dust till Mass Effect 3 – långt innan Mass Effect 3-släppet som egentligen sker den 8 mars.

Prislappen är 10 US-dollar, vilket sannolikt blir omkring 800 Microsoft-poäng omräknat i låtsaspengar. Ingen tycks i dagsläget ha någon aning om vad From Dust-paketet är för något – varken #Bioware eller #Electronic Arts har hittills kommenterat uppgiften.

Det kan givetvis röra sig om en fejk också, folk på intranätet är bevisat luriga. Räkna med att FZ uppdaterar dig så fort vi får nys om något.

Bilden kommer från Joystiq.

Precis så är det. Har ingenting emot att ett företag känner pengar, men när de gör det på produktens kvalitéts bekostnad så är det bara ruttet. Önskar att det vore som förr i tiden, när man fokuserade på att göra bra spel, maximum fanbase före maximum... 10/02 Creation Kit! Spelet skulle bli mycket bättre om Tali hade Pippi långstrump frilla!. Who are you to argue! /Fortfarande bitter. ( Denna post är ett armbågsnudge och menat som ett skämt. Leave the rage at the door if you cant take the irony.) 10/02 First-day DLC tyder på att utvecklarna har skapat material som är färdigt då spelet släpps och därmed borde det vara med i spelet. Att de släpper detta material enskilt för en slant betyder bara att de vill ha mer pengar och skiter i om kunderna blir... 10/02 Qft. Spel gjordes förr, inte enbart för att göra vinst, utan för att skapa en minnesvärd upplevelse. 09/02 Jag är ju förstas gammal som gatan.. men jag minns en tid när spelmarknaden inte BARA handlade om maximal profit. Det var tider det och vilka spel, titlar man minns än idag. Vem kommer ihåg tex Skyrim om 10 år? 09/02 bry mig inte nämnvärt, inte så att min speluppleves förstörs direkt. ingen som tvinga dig köpa skiten 09/02 Definiera 100%. Suck... "Folk", var det ja... DLC utvecklas parallellt med spelet på flera stora titlar, och kan således inte implementeras hursomhelst, och framförallt inte efter det att spelet genomgått sin primära utvecklingsfas och hoppat över till... 09/02 Förmodligen, och det är helt sjukt. Spelet har man betalt för, allt skall ingå. Tyvärr blir det du säger vanligare i fler och fler titlar, förmodligen för att 'folk' som "warpguN" accepterar det. 09/02 Jo men ibland får man ta konsekvenserna. Varför ska man vara emot något i flera år? Samma sak med nya uppdateringar på Facebook.. man hatar tidslinjen första dagarna men sedan får man helt enkelt ta och "vänja sig" Men som sagt.. fortsätt att vara emot... 09/02 zero day dlc är blä! 09/02
Skicka en rättelse